Topul pieselor în trending pe Youtube, 12 februarie. Theo Rose, Edward Sanda și Oana Radu, luptă strânsă pe primele locuri cu Dani Mocanu, Tzanca Uraganu și Florin Salam

Giorgi Ichim |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Trending muzica Youtube, 12 februarie - Foto: Freepik
Trending muzica Youtube, 12 februarie - Foto: Freepik

Cele mai căutate piese de azi, din trendingul muzical Youtube. Edward Sanda, Theo Rose și Oana Radu, în top cu Dani Mocanu, Tzanca Uraganu și Florin Salam.

Trending YouTube este o secțiune a platformei YouTube care evidențiază videoclipurile care sunt populare și în tendințe într-un anumit moment.

Această secțiune este actualizată în mod regulat și oferă o privire rapidă asupra conținutului care este în centrul atenției la nivel global sau în diferite țări.

Apariția unui videoclip în Trending poate avea un impact semnificativ asupra popularității unui creator de conținut sau asupra unei piese muzicale, generând un număr mare de vizualizări și dezbateri în comunitatea YouTube.

Astăzi, trending Youtube România arată cam așa:

Pe locul 1, ca aproape de fiecare dată este Dani Mocanu.

Cu piesa "Money", la 9 zile de la lansare, Dani Mocanu conduce topul trendurilor muzicale de pe Youtube astăzi, cu 4 milioane de vizualizări.

Pe locul 2 este Iuly Neamtu, cu piesa "Iubire in Rate". La două săptămâni de la lansare, piesa are deja 5,6 milioane de vizualizări.

Locul 3 al tendițelor muzicale de pe Youtube este ocupat de Tzanca Uraganu cu piesa "Eee Aaa". Lansată de doar 3 zile, piesa are deja 1,6 milioane de vizualizări.

Locurile 4 și 5 sunt ocupate de Theo Rose și Andrei Ursu și piesa "Noaptea ne fură iubiri", cu 4,4 milioane de vizualizări în 2 săptămâni, urmați de Florin Salam și Bogdan Effe cu piesa "Nu-mi plac politistii, Ma iei cu vrajeala", cu 3 milioane de vizualizări în 2 săptămâni.

Edward Sanda și Oana Radu sunt și ei în topul tendințelor muzicale pe Youtube.

Acum 3 zile, Edward Sanda a lansat piesa "Zici Ca Ai Copilarit La Roma", piesă ce ocupă locul 7, cu peste 916.000 de vizualizări.

Atât de așteptată de public, piesa Oanei Radu, "Suna Ocupat, Iar Suna" ocupă locul 11, cu peste 608.000 vizualizări (n.r. cifre extrase la ora redactării articolului).

Ascultă AICI câteva piese din trendingul muzical de azi

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel