Top piese ascultate de români pe Spotify. Te surprinde clasamentul?

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Spotify este una dintre cele mai populare platforme de streaming muzical din lume, cu peste 400 de milioane de utilizatori activi lunar.

Spotify este una dintre cele mai populare platforme de streaming muzical din lume, cu peste 400 de milioane de utilizatori activi lunar. Dar care sunt piesele preferate de români pe Spotify? Iată un top al celor mai ascultate melodii din ultima săptămână, potrivit datelor oferite de Spotify.

1. La tine și la bani - rares

Piesa lui rares este cea mai ascultată melodie pe Spotify România în ultima săptămână, cu peste 160 de mii de stream-uri. Melodia face parte din albumul "Sufletul meu", lansat în octombrie 2022, și este o combinație de trap și pop, cu un refren catchy și o producție modernă.

2. Trotinete - Tzanca Uraganu

Tzanca Uraganu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de manele din România, cu peste 1 milion de abonați pe YouTube. Piesa lui "Trotinete" este a doua cea mai ascultată melodie pe Spotify România în ultima săptămână, cu peste 150 de mii de stream-uri. Piesa este o manea ritmată și veselă, care vorbește despre distracția și iubirea pe două roți.

3. Lalele mentolate - Iuly Neamtu

Iuly Neamtu este un artist nou pe scena muzicală românească, care a debutat în 2022 cu piesa "Lalele mentolate". Piesa este a treia cea mai ascultată melodie pe Spotify România în ultima săptămână, cu peste 140 de mii de stream-uri. Piesa este o baladă romantică și sensibilă, care vorbește despre dragostea pentru o fată cu ochi ca lalelele.

Acestea sunt cele mai bune piese ale săptămânii potrivit top Spotify România. Dacă vrei să le asculți și tu, poți accesa playlist-ul "Top 50 - Romania" pe Spotify, sau poți căuta direct numele artiștilor și pieselor pe platformă. Spor la ascultat!

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel