Top 10 albume 2023 după Anthony Fantano, unul dintre cei mai mari critici muzicali

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Social
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Anthony Fantano este un critic muzical și personalitate YouTube cunoscut pentru canalul său, "The Needle Drop", precum și canalul său secundar "fantano". Cu stilul său direct de recenzare și personalitatea vibrantă, a devenit unul dintre cei mai influenți critici muzicali online. Recenziile sale acoperă o gamă largă de genuri, de la indie rock și hip-hop la muzică experimentală sau electronică.

Top 10 Albume 2023 (în funcție de Fantano):

1. Hellmode - Jeff Rosenstock - Un album punk rock plin de viață, cu cântece rapide și agresive, dar și cu melodie și emoție autentică. Fantano a iubit energia nebună și spiritul DIY al albumului.

2. Did You Know That There's a Tunnel Under Ocean Blvd - Lana Del Rey - O explorare plină de suflet a nostalgiei, a relațiilor eșuate și a luptei cu identitatea. Atmosfera e melancolică, iar producția aduce tribut unor stiluri pop clasice.

3. Scaring the Hoes - Danny Brown & JPEGMAFIA - Hip-hop experimental cu beat-uri bizare și versuri absurde, dar inteligente. Un album agresiv, haotic și captivant.

4. Javelin - Sufjan Stevens - Un pas înainte în aventura electronică a lui Sufjan Steven, combinând ritmuri complexe cu sunete meditative și introspective.

5. Maps - billy woods & Kenny Segal - Hip-hop abstract și poetic. Versurile reflectă asupra experiențelor de viață, a nedreptății și sunt pline de aluzii literare.

6. Lahai - Sampha - Un album R&B cu o atmosferă profund emoțională. Vocea lui Sampha se îmbină cu producția minimalistă, creând un sentiment de introspecție și vulnerabilitate.

7. The Lamb as Effigy - Sprain - Un album post-hardcore pasional și neînfricat. Muzica este intensă, iar versurile explorează furia, durerea și căutarea vindecării.

8. 93696 - Liturgy - Metal experimental care fuzionează black metal-ul clasic cu elemente electronice și pasaje instrumentale grandioase. Are un sunet extrem, dar complex și ambițios.

9. My Back Was a Bridge for You to Cross - ANOHNI and the Johnsons - Album art-pop dramatic și teatral. Versuri poetice despre suferință, ecologie și politică peste peisaje sonore orchestrale.

10. Everything Harmony - The Lemon Twigs - Un album cu influențe power pop din anii '70, plin de armonii elaborate, melodii catchy și aranjamente muzicale excentrice.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel