Tom Hardy se întoarce în pustiu: Un nou film Mad Max este în pregătire!

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Warner Bros. Pictures
Sursa: captură Youtube Warner Bros. Pictures

Fanii seriei Mad Max pot jubila! Regizorul George Miller a confirmat că lucrează la un nou film din franciză, cu Tom Hardy în rolul protagonistului Max Rockatansky.

Acest nou film va fi un prequel al filmului din 2015, "Mad Max: Fury Road", și va explora povestea lui Max din anul de dinainte de evenimentele din acel film. Miller a dezvăluit că a scris deja o poveste scurtă despre această perioadă și că o transformă acum într-un scenariu complet, potrivit Entertainment Weekly.

Detaliile despre intriga filmului sunt încă vagi, dar Miller a sugerat că ar putea explora mai detaliat trecutul lui Max, care este doar sugerat în "Fury Road". Fanii își amintesc probabil de coșmarurile lui Max și de fantomele din trecutul său, inclusiv de o fetiță pe nume Glory. Această figură tragică, ce a apărut în benzile desenate derivate din film și într-un joc video, ar putea juca un rol central în prequel.

Deși Miller nu a dezvăluit nimic despre continuarea directă a "Fury Road", intitulată "Mad Max: Wasteland", este probabil ca producția acestui film să fie dificilă, având în vedere tensiunile raportate între Hardy și Charlize Theron în timpul filmărilor "Fury Road".

Pe lângă noul film cu Hardy, fanii se pot bucura și de prequelul "Furiosa", cu Anya Taylor-Joy în rolul Furiosei, care va fi lansat la 15 mai la Festivalul de Film de la Cannes.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel