Tom Cruise nu şi-a mai văzut fiica de mai bine de 10 ani

Autorul articolului: Liana Ganea |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Tom Cruise şi fiica sa, captură video
Tom Cruise şi fiica sa, captură video

Relațiile dintre părinți și copii pot deveni complicate, mai ales când părinții sunt faimoși și bogați. Este cazul și acestor celebrități, care au preferat să pună alte priorităţi înaintea familiei. 

În urma divorțului de Katie Holmes, din anul 2012, Tom Cruise nu și-a mai văzut fiica, pe Suri, timp de un deceniu. Potrivit „Touch Weekely‟, trecerea actorului la scientologie ar fi avut o influență majoră cu privire la răcirea relației dintre cei doi, mai ales după ce fosta lui parteneră, Katie, ar fi vorbit negativ despre religia actorului. În urma divorțului de Katie Holmes, din anul 2012, Tom Cruise nu și-a mai văzut fiica, pe Suri, timp de un deceniu. Potrivit „Touch Weekely‟, trecerea actorului la scientologie ar fi avut o influență majoră cu privire la răcirea relației dintre cei doi, mai ales după ce fosta lui parteneră, Katie, ar fi vorbit negativ despre religia actorului. 

Jackie Chan nu și-a cunoscut copilul rezultat dintr-o aventură

Potrivit „People‟, actorul Jackie Chan, (68 de ani) nu și-a cunoscut niciodată fiica, pe Etta Ng, care s-a născut în urma unei aventuri pe care Chan a avut-o cu o fostă regină a frumuseții, Elaine Ng. Pe atunci, actorul era căsătorit cu Joan Lin și a preferat să se îndepărteze de fiica sa, scrie Click. Într-un interviu pentru „Express‟, Etta a spus că nu îl vede pe Jackie Chan ca pe un tată, ci doar ca pe un actor: „Nu aș spune că Jackie Chan este tatăl meu. Aș spune "Oh, Jackie Chan, ce actor…‟. 

Anthony Hopkins a pierdut legătura cu fiica sa

Actorul Anthony Hopkins, în vârstă de 84 de ani, a spus într-un interviu pentru „Radio Times‟ că nu mai păstrează legătura cu singura sa fiică, Abigail Hopkins. Mai mult decât atât, actorul a declarat că nu știe dacă fiica sa, în vârstă de 53 de ani, ar avea sau nu copii. „Habar n-am‟, a răspuns el, când a fost întrebat dacă este bunic. 

Nu ştie nimic de fiica de 3 ani, deşi o ajută financiar

Actorul Owen Wilson a jucat de nenumărate ori roluri de tată perfect pe micul ecran, însă în viaţa reală lucrurile stau cu totul diferit pentru el din această perspectivă. A avut o viaţă sentimentală destul de complicată. Are trei copii, pe Robert, cu fosta iubită Jade Duell, pe Finn, cu antrenoarea de fitness Caroline Lindqvist, care nu a fost niciodată iubita lui oficială. Apoi, a apărut al treilea copil, o fetiţă pe nume Lyla. Relaţia pe care Owen Wilson a avut-o cu antrenoarea Caroline a fost una tumultoasă. Ea era căsătorită atunci când a descoperit că e însărcinată cu copilul lui Owen. Au ales să crească copilul împreună, cu toate că nu au avut niciodată planuri de căsătorie.

Woody Allen, acuzat de abuz

Directorul de film și actorul Woody Allen, (86 de ani) s-a înstrăinat de fiica sa, Dylan Farrow, după ce aceasta l-a acuzat că a abuzat-o sexual în copilărie. De asemenea, actorul nu ține legătura nici cu fiul său, Ronan Farrow.  Într-o scrisoare deschisă către „The New York Times‟, Dylan Farrow a povestit cum a fost abuzată de tatăl ei, pe vremea când avea doar șapte ani. În urma acestei întâmplări, Dyaln ar fi vrut să se sinucidă. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel