Ținuta lui Kim Kardashian de la MetGala a stârnit controverse

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

Look-ul lui Kim Kardashian de la Met Gala 2024 este oficial aici: Un corset și un cardigan artizanal Maison Margiela uimitor de John Galliano.

Pentru apariția ei, John Galliano a creat un look haute couture compus dintr-un cardigan din cașmir fiert, de culoare gri pal, un corset couture retușat din brocart argintiu antic și o fustă din metal argintiu traforat care evocă dantelă, flori, frunze și crenguțe întrepătrunse cu lanțuri argintii și motive florale tăiate din fragmente de oglindă, precum și pandantive din cristal, perle și încrustate ca o piesă de înaltă bijuterie.

Fanii s-au speriat când au văzut talia de viespe a vedetei și au lăsat comentarii precum: "Kim poți să respiri?"Organele tale urlă de durere, Kim". Cu toate acestea știm că vedeta a făcut întotdeauna sacrificii enorme pentru MetGala, chiar să slăbească și 15 kg pentru a putea purta rochia lui Marilyn Monroe în 2023.

Kim a fost o prezență fixă la Met Gala încă de la prima ei apariție din 2013, când a purtat o rochie florală semnată Riccardo Tisci pentru Givenchy. Știți, cea cu țesătura de pe canapeaua bunicii, care a fost subiectul unor meme-uri pentru anii următori?

După cum a spus Kim: "Cred că Robin Williams chiar a postat pe Twitter, a spus că semănam cu doamna Doubtfire. A fost ca și cum toată chestia asta, așa că am plâns. Și acum îmi place, acum e bolnav. Mă uit în urmă și mă gândesc: "Uau, au avut o viziune"."

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Kim Kardashian (@kimkardashian)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel