Ținuta Loredanei, cât o garsonieră lângă București. Ce a îmbrăcat artista

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: @loredanagroza, Instagram
Sursa: @loredanagroza, Instagram

Loredana Groza, în vârstă de 53 de ani, a captat toate privirile sâmbătă seara la gala de dinaintea meciului Generației de Aur, desfășurată pe Arena Națională din București. Artista a impresionat cu o ținută spectaculoasă, purtând o rochie roșie, semnată Versace, evaluată la 11.400 de lei. Însă piesa de rezistență a fost geanta Hermes bleu, care a costat nu mai puțin de 21.000 de euro. În total, ținuta completă a Loredanei, incluzând rochia și accesoriile, ajunge la un preț care rivalizează cu costul unei garsoniere în zona Popești-Leordeni (după o căutare rapidă pe site-urile de specialitate).

O ținută demnă de covorul roșu

Loredana a ales să poarte o rochie roșie mulată, cu plasă la nivelul abdomenului, care i-a scos în evidență silueta impecabilă. Rochia marca Versace a fost accesorizată cu o pereche de pantofi roșii cu toc și o geantă Hermes bleu, ce a atras toate privirile datorită prețului exorbitant de 21.000 de euro (aproximativ 105.000 de lei). Pe rețelele de socializare, Loredana a postat mai multe fotografii de la gală, alături de mari nume ale fotbalului românesc și internațional precum Gheorghe Hagi, Gică Popescu, Jose Mourinho, Dan Petrescu, Rivaldo și Belodedici.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Loredana a concertat pe Arenă

În cadrul evenimentului, Loredana a susținut un mic concert, devenind astfel prima artistă de cetățenie română care performează pe Arena Națională. „Voi fi primul artist român care va concerta pe Arena Națională, sper să mă ridic la înălțimea acestor eroi, am înțeles că vor fi suporteri veniți din toată lumea. Asta face cinste țării noastre, este o onoare pentru mine să fiu în mijlocul lor, în mijlocul acțiunii", a declarat Loredana înainte de a urca pe scenă, potrivit GSP.

Pe scenă, artista a avut o intrare electrizantă, urcând pe teren pe o motocicletă, într-o altă ținută inedită, care a completat spectacolul de neuitat oferit publicului prezent pe stadion.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Vedetele, la meciul Generației de Aur

Numeroase alte vedete au fost prezente la eveniment pentru a urmări ultimul meci al Generației de Aur a României. Monica Anghel a cântat imnul național, fiind însoțită de 250 de copii ai corului Cantus Mundi. Artista a fost susținută din tribune de familia ei și a purtat o ținută elegantă, formată dintr-o bluză neagră, fustă roșie strălucitoare și un sacou negru.

Andreea Esca s-a aflat și ea pe stadion, îmbrăcată într-un tricou semnat de Gică Hagi. Vedeta de la Pro TV a fost însoțită de soțul său, Alexandre Eram, și a surprins atmosfera unică de pe Arena Națională prin intermediul fotografiilor publicate pe Instagram. Printre acestea se numără și o imagine în care apare alături de Anghel Iordănescu și Gabi Balint.

Geanina Ilieș a fost prezentă pe stadion împreună cu fiul său, dorind să retrăiască momentele de glorie ale fotbaliștilor români. Corina Caragea a împărtășit pe rețelele de socializare experiența trăită pe Arena Națională: „Piele de găină. Așa a fost aseară pe National Arena la ultimul dans al Generației de Aur. Dacă stadionul avea 100.000 locuri, veneau 100.000 oameni, vorba lui Costel Gâlcă. Stadionul a fost plin ochi. Mă uitam în jur, copii mulți, entuziasmați, țipând numele celor care scoteau pe părinții lor în stradă în 94, înainte de Insta, Tik Tok, selfie, like, share. Știau, vânau o poză, aveau tricouri cu numele lor. Am vorbit cu oameni veniți din toate colțurile țării și chiar și din afara țării special pentru acest eveniment. Au fost valuri de emoție de la început, de la momentul Prodan până la final, la momentul Hagi", a scris Corina Caragea pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Corina Caragea (@corinacaragea)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel