Tinder și-a încheiat activitatea în Rusia. La Moscova au fost organziate ceremonii de înmormântare

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Înmormântarea Tinder în Rusia
Înmormântarea Tinder în Rusia

Tinder nu mai funcționează în Rusia, la un an și cinci luni de când Putin a ordonat invadarea Ucrainei.

Aplicația de întâlniri Tinder a încetat să mai funcționeze în Rusia, așa cum compania mamă, Match Group, a anunțat în luna mai. Utilizatorii din Rusia nu mai pot face swipe pe profiluri, potrivit presei de stat: orice încercare este întâmpinată cu un mesaj de eroare și cu solicitarea de a încerca din nou mai târziu.

Mai mult aplicația Tinder nu mai este disponibil în App Store sau în Google Play Store.

Un eveniment organizat vineri la Soci (despre care se spune că a fost pus în scenă de "creativi locali") a prezentat un simulacru de înmormântare pentru aplicația de dating. Jurnalistul Yuri Litvinenko, de la Kommersant, a declarat pe Twitter că simulacru al unei înmormântări ar fi fost organizată de un cazinou local și concepută pentru a genera publicitate pentru o "petrecere pe plajă" în acest weekend.

Match Group, compania care deține aplicația, și-a anunțat retragerea din această țară în urmă cu două luni. Directorul executiv al Friends Fiduciary Corp (acționar al Match Group), Jeff Perkins, a declarat pentru Reuters că firma a avut motive întemeiate să părăsească Rusia, inclusiv o decizie a Curții Penale Internaționale de la Haga care a emis un mandat de arestare pe numele președintelui rus Vladimir Putin .

Companiile străine au început să părăsească Rusia  începerea invaziei Ucrainei. Din primăvara anului 2022, zeci de mărci au părăsit piața rusă. 

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel