Tina Turner a fost îndrăgostită de Mick Jagger. Dezvăluirile neașteptate despre solistul de la The Rolling Stones și David Bowie

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Tina Turner a fost îndrăgostită de Mick Jagger. Dezvăluirile neașteptate despre solistul de la The Rolling Stones și David Bowie
Tina Turner a fost îndrăgostită de Mick Jagger. Dezvăluirile neașteptate despre solistul de la The Rolling Stones și David Bowie

Tina Turner a recunoscut că are de mult timp o slăbiciune pentru Mick Jagger.

Turner a colaborat cu solistul Rolling Stones de mai multe ori de-a lungul anilor, susținând trupa în turnee și cântând cu Jagger la festivaluri.

Într-un nou interviu acordat publicației The Guardian, Turner a fost întrebată care este pasiunea ei pentru celebrități.

"Întotdeauna am fost îndrăgostită de Mick Jagger", a răspuns Turner. "Mi-a plăcut când am făcut turnee cu Rolling Stones".

La începutul carierei sale, Turner și soțul ei de atunci, Ike (care cântau sub numele de Ike și Tina Turner), au cântat în deschiderea turneului britanic al trupei Stones din 1966. Ei au susținut trupa din nou în turneul lor din SUA în 1969.

În 1981, Turner a cântat singură în deschiderea trupei și, după revenirea sa în 1985, a cântat alături de Jagger la Festivalul Live Aid din Philadelphia.

În timpul spectacolului de la Live Aid Festival, Jagger a decis, în mod faimos, să îi rupă fusta lui Turner pe scenă.

Scriind despre acest incident în memoriile sale, Turner și-a amintit: "Mick și cu mine nu am putut niciodată să stăm acolo și să cântăm - nu eram noi. Trebuia să facem ceva. S-a uitat la mine. Purtam un top și o fustă de piele neagră mulată și mulată și puteam să văd că mi se forma o idee obraznică.

"Fusta aia se dă jos?", a întrebat el cu viclenie. "Ce?", a fost răspunsul meu surprins... "Am de gând să-ți dau jos fusta". L-am întrebat de ce, dar era prea târziu să discutăm, Mick se hotărâse deja să o facă".

Ea a adăugat: "Nu a fost ca și cum un tip oarecare mi-a dat jos fusta. Era ca și cum ar fi făcut-o un băiat pe care îl cunoșteam. Un băiat foarte bătrân".

Cei doi aveau să cânte unul la concertele celuilalt în Japonia în 1988 și pentru ultima dată la ceremonia de la Rock 'n' Roll Hall of Fame în anul următor.

Turner a declarat anterior că l-a învățat pe Jagger celebrele sale mișcări de dans, dar nu a primit niciodată niciun "credit" pentru asta.

"Mick a vrut să danseze - și eu eram dansatoare - dar nu mi-a acordat niciodată creditul!", a declarat ea pentru Daily Mail.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel