Tina Knowles spune că Beyoncé a fost "timidă și a fost hărțuită" în copilărie

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Knowles s-a referit la Beyoncé, Solange și Kelly Rowland drept "cele trei fete" ale sale, în timp ce a împărtășit amintirile preferate din copilăria lor într-un nou interviu.

Tina Knowles a făcut o călătorie pe calea amintirilor.

Într-un videoclip postat pe Instagram pe 26 mai, Knowles, în vârstă de 70 de ani, a vorbit despre amintirile sale preferate din copilăria copiilor ei, numindu-le pe Beyoncé, Solange și Kelly Rowland "cele trei fete" ale sale.

"Beyoncé era foarte timidă și a fost puțin agresată, dar într-o zi a luat apărarea cuiva - nu s-a apărat pe ea însăși, ci pe ei," și-a amintit Tina. "Mă emoționez vorbind despre asta. Pur și simplu, nu puteam să fiu mai mândră de ea."

Knowles, care le are pe Beyoncé, 42 de ani, și Solange, 37 de ani, împreună cu fostul ei soț Matthew Knowles, a continuat să împărtășească amintirea ei preferată din copilăria celei de-a doua fiice.

"Solange semna o petiție la școală, era doar în clasa a cincea și deja se implica în activități de acest gen," a spus Knowles. "A fost întotdeauna o activistă."

Knowles se referă adesea la Rowland, 43 de ani, ca fiind a treia ei fiică. La începutul acestei luni, în emisiunea Today with Hoda & Jenna, și-a amintit cum Rowland a venit să locuiască cu familia lor la vârsta de 11 ani. "Este copilul meu," a adăugat ea.

Mama lui Rowland, Doris Rowland Garrison, a murit în decembrie 2014, la vârsta de 66 de ani.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel