Till Lindemann, solistul trupei Rammstein, a împlinit 60 de ani

Ema Apostu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: Facebook Till Lindemann
Sursa foto: Facebook Till Lindemann

Till Lindemann, solistul legendarei trupe germane de Tanz-Metal, Rammstein, a împlinit vârsta de 60 de ani.

Till Lindemann (n. 4 ianuarie 1963, Leipzig, Germania de Est) este un cântăreț, compozitor, scriitor, muzician, actor, poet și pirotehnician german. Este cunoscut ca fiind vocalistul principal al trupei germane Rammstein.

El este recunoscut pentru spectacolele unice de scenă (inclusiv utilizarea pirotehnică și o mișcare specifică cunoscută sub denumirea de "The Till Hammer") și vocea sa. De asemenea, este cunoscut pentru versurile sale, dintre care unele care au provocat controverse. În întreaga lume, Rammstein a vândut peste 45 de milioane de discuri, dintre care 5 au primit platină.

Lindemann a fost listat printre cei mai mari 50 de metaliști din toate timpurile de Roadrunner Records. A apărut în unele filme în roluri minore și are, de asemenea, două cărți de poezie publicate - Messer (2002) și In stillen Nächten (2013).

În anul 2015, a început un nou proiect muzical cu muzicianul suedez, Peter Tägtgren, numit Lindemann.

Till Lindemann, infectat cu coronavirus

În martie 2020, Till Lindemann, s-a infectat cu coronavirus și a stat mai multe zile la terapie intensivă, într-un spital din Berlin, informa aunci cotidianul Bild, citat de EFE.

Lindemann revenise la 15 martie în Germania, după ce un concert solo în Rusia, iar la scurt timp a solicitat îngrijiri medicale deoarece a făcut febră mare, scrie Agerpres. Medicii l-au diagnosticat cu pneumonie şi l-au internat imediat într-o unitate de terapie intensivă dintr-un centru spitalicesc berlinez, în regim de carantină. Dat fiind că simptomele avute de Lindemann indicau o infecţie cu COVID-19, medicii i-au făcut testul pentru coronavirus, care a ieşit pozitiv.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel