TikTokerul român care și-a dat foc pe live a ieșit din comă: „Este un miracol! Nici nu zici că a fost ars”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
FOTO: TikTok/florinnarcisa
FOTO: TikTok/florinnarcisa

Florin, tânărul care și-a dat foc într-un TikTok Live, în urmă cu două săptămâni, a ieșit din comă deși medicii îi dădeau puține șanse de supraviețuire.

 

 

Tănărul își dăduse foc după ce a aflat că nepoata lui, Narcisa, urmează să fie dată în grija statului din cauza condițiilor în care locuia.

Din frustrare, dar și din teribilism pentru a strange mai multe donații, Florin și-a dat foc live și a fost transportat la spital în stare gravă.

Apropiații susțin că este un miracol că Florin trăiește, după ce medicii îi ofereu puține șanse, în momentul internării.

”Da, este adevărat, și-a revenit. Are bani acum să depășească iarna, e bine. Este acasă el deja. El a fost adus acasă de o mașină, cu un transport, care se ocupă de așa ceva, aduce bolnavii de la spital. L-au lăsat acasă, mama lui este bine, el e foarte bucuros. Nu cred ca mai are nevoie de nimic (n.r. de tratament). Sincer, este un miracol, dacă vă uitați la el, cum arăta în spital, avem imagini din spital. La cum arată acum, rămâi surprins, nici nu zici că a fost ars...”, a declarat unul dintre apropiații tiktokerului, pentru Spynews.ro.

Sursa a mai precizat că au fost strânse numeroase donații pentru ca Florin să se facă bine.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel