Tiger Woods revine în competițiile de golf

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Sportivul a suferit un grav accident în urmă cu ceva timp
Sportivul a suferit un grav accident în urmă cu ceva timp

Superstarul spune că este pregătit să se întoarcă pe terenul de golf după o absență de șapte luni.

Tiger Woods, superstarul golfului profesionist, şi-a anunţat revenirea într-o competiţie oficială, după o absenţă de şapte luni, cu ocazia turneului Genesis Invitational de la Los Angeles, programat săptămâna viitoare în circuitul nord-american PGA, informează AFP.

"Sunt pregătit să disput un adevărat turneu din PGA Tour, săptămâna viitoare, la Genesis Invitational", a scris americanul, în vârstă de 47 de ani, într-un mesaj postat pe Twitter.

Un palmares bogat

Woods, câştigătorul a 15 turnee majore, are în palmares un total de 82 de victorii în circuitul PGA, care îl plasează la egalitate cu deţinătorul recordului istoric, compatriotul său Sam Snead.

Grav accidentat la un picior într-un accident rutier produs în februarie 2021, Tiger Woods a jucat din nou abia anul trecut, la Mastersul de la Augusta, unde s-a clasat pe locul 47.

El a disputat ulterior a disputat alte două turnee majore, PGA Championship, unde s-a retras după trei tururi, acuzând dureri la gambă Openul Marii Britanii de la St. Andrew, unde a abandonat după primele două tururi.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel