Ți-ai tatua sigla echipei preferate? Ce cadou face fanilor o cunoscută echipă de fotbal din Germania

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Sport
Sursa: Freepik
Sursa: Freepik

Bayer Leverkusen a anunțat o inițiativă unică pentru a marca un sezon extraordinar: tatuaje gratuite pentru fani! Clubul, campioană a Germaniei și finalistă în Europa League, dorește ca suporterii să își amintească veșnic de această perioadă glorioasă.

Suporterii pot alege unul dintre cele zece modele, special create și branduite cu sigla clubului. Tatuajele vor fi realizate gratuit la BayArena, în cadrul unor sesiuni speciale. Cei care nu pot ajunge la stadion vor primi o reducere de 19,04% la prețul unui tatuaj similar la un studio local, o referire la anul fondării clubului, 1904.

Bayer Leverkusen se află în plină cursă pentru o triplă istorică, după ce a câștigat titlul de campioană a Germaniei, s-a calificat în finala Ligii Europa și va disputa finala Cupei Germaniei. Echipa a reușit o performanță extraordinară, rămânând invincibilă în ultimele 49 de meciuri.

"Este un sezon pe care nu îl vom uita niciodată. Suntem extrem de mândri de jucătorii, antrenorul și de toți suporterii noștri. Sperăm că tatuajele vor fi o sursă de mândrie și bucurie pentru mulți ani de acum încolo", a spus purtătorul de cuvânt. 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel