Theo Rose își dorește copii. Ce spune vedeta despre rolul de mamă: „Mai stau, mai aștept pentru ca este prea devreme”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Theo Rose, sursa foto Instagram
Theo Rose, sursa foto Instagram

Theo Rose se bucură de un succes imens pe plan muzical, dar își dorește tare mult să devină și mămică. 

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului. Aceasta a cunoscut succesul odată cu emisiunea Bravo, ai stil!, unde a fost doar la un pas de a câștiga marele premiu. Aceasta cucerește toate topurile muzicale, iar calitățile ei vocale și frumusețea răpitoare au adus-o în topul celor mai apreciați cântăreți din România. 


Theo Rose trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin. Cei doi sunt împreună de cinci ani de zile, locuiesc împreună dar nu au ajuns încă în fața altarului. 


Întrebată dacă și-ar dori copii, Theo Rose spune că i-ar plăcea să aibă trei, dar nu acum deoarece nu este momentul potrivit pentru ea. Artista spune că își dorește tare mult să fie în rolul de mămică. 


„Imi doresc cel puțin trei copii. Chiar mă văd mamă. Mai stau, mai aștept pentru ca este prea devreme momentan.”, a precizat Theo Rose în cadrul unei emsiuni TV.


Theo Rose spune că nu a fost cerută încă, dar pentru ea nu este atât de important acest pas, deoarece se înțeleg foarte bine și fără acel act. Artista spune că trebuie să fie sigură înainte de toate că poate trăi lângă acea persoană o viață întreagă. 


”Nu am fost cerută! Locuiesc cu același om de aproape cinci ani. Nici nu cred că ar mai fi cazul. Prețuiesc căsătoria. E un legământ special pe care îl faci când ești convins de faptul că îți dorești o viață întreagă alături de persoana de lângă tine. Te sperie căsătoria atunci când nu ai o convingere în sensul ăsta. Eu mi-am dat timp să înțeleg ce trăiesc, ce vreau, ce caut. Nimic nu mă poate presa să fac un pas atât de important”, a declarat Theo Rose, în urmă cu scurt timp pentru viva.ro.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel