Theo Rose este însărcinată: „Ne-a anunțat încă de la începutul lunii noiembrie despre marele eveniment”

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 15 noi 2022, 17:52 | Categorie: Social
Sursa foto: Theo Rose, Instagram
Sursa foto: Theo Rose, Instagram

Theo Rose este însărcinată.

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de puțin timp, dar pare că vor să formeze o familie pentru totdeauna. Cel puțin, asta arată cea mai nouă veste răspândită în spațiul public, conform căreia artista este însărcinată. Tatăl vedetei este în culmea fericirii pentru că va deveni bunic, motiv pentru care și-a felicitat fata din toată inima. 

„Pe noi ne-a anunțat Theo încă de la începutul lunii noiembrie despre marele eveniment. Am sărit în sus de bucurie, fiindcă am și eu o vârstă și deja așteptam de ceva vreme nepoți. Care se cam lăsau așteptați.

Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut!', a spus Ioan Diaconu pentru Playtech.ro.

Ce părere are despre Anghel Damian

„A venit la noi împreună cu prietenul ei. Ne-a făcut o impresie foarte bună, de ce să nu recunosc! Însă, nu mă întrebați când vor face nunta, căci despre fericitul eveniment nu ne-au spus încă nimic. Cred că vor bate în curând și clopotele de nuntă! Îmi doresc asta!

Pe Theo am crescut eu, o bună bucată de vreme. Mai exact, de pe când avea vreo două luni, timp de un an. În prima perioadă a vieții ei mi-am luat concediu de paternitate, special ca să am grijă de ea. Așa că pot spune că avem o relație fiică-tată mai aparte. Iar acum că voi fi și bunic, lucrurile nu pot fi decât îmbucurătoare, așa cum de altfel trebuie să fie lucrurile în viață.”, a adăugat tatăl artistei.

Ce sfat i-a dat tatăl lui Theo Rose, solistei

Mai mult, acesta i-a dat și un sfat fiicei lui. Concret, bărbatul a rugat-o pe artistă să-și mai anuleze din concerte, pentru că sănătatea trebuie pusă pe primul loc.

„Am rugat-o ca de acum înainte să-și elibereze mai mult programul. Să nu mai dea curs tuturor propunerilor. Înțeleg, e vorba despre cariera unui tânăr, dar o să aibă timp de toate celelalte. Acum, ce e cel mai important, e ca mama și copilul să fie sănătoși. Așa că am rugat-o să treacă mai des pe la noi, ca să se poată odihni. Că la noi nu e ca la București!', a încheiat bărbatul.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite