Theo Rose, despre nunta cu Anghel Damian: Într-o biserică m-aș cununa, fără petrecere

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Primul mesaj transmis de Theo Rose după naștere: E aici! Îl țin în brațe / FOTO: Instagram
Primul mesaj transmis de Theo Rose după naștere: E aici! Îl țin în brațe / FOTO: Instagram

Theo Rose și Anghel Damian sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Chiar dacă nu sunt împreună de foarte mult, cei doi au reușit să ajungă foarte repede la inimile celor de acasă.

Cei doi s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt, iar în momentul actual artista așteaptă un copil cu cel care i-a furat inima. Iată ce a declarant Theo Rose despre nunta cu partenerul ei de viață, Anghel Damian!

Theo Rose și Anghel Damian sunt împreună de câteva luni, dar iubirea dintre ei este sinceră și au reușit să își formeze o relație solidă. Cei doi urmează să devină părinții unui băiețel, dar mulți dintre cei care îi urmăresc se întreabă când va avea loc marele eveniment, și anume, nunta.

„S-au întâmplat repede toate și nu vreau să-l sperii. M-a văzut repede însărcinată după ce ne-am combinat. Suntem împreună din iunie, iulie. Nu avem un an. S-a întâmplat totul repede. E… Nu-i interesează pe ei. Important e să fim fericiți. Nu se gândesc ei la nunți, evenimente. (…) Nu cred în astfel de superstiții. Într-adevăr, într-o biserică m-aș cununa, adică n-aș avea nicio problemă să fac asta. Fără petrecere, fără… Nu am vorbit așa serios cu el despre asta. În principiu, ne-am gândit și la cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul. Să fie copilul pe numele lui. Nu mă grăbesc”, a povestit artista în cadrul unei emisiuni TV.

Artista a mai declarant că de multe se îngrijorează pentru perioada următoare, după ce fiul ei va veni pe lume, pentru că își dorește să fie o mamă foarte bună pentru copilul ei și gândurile nu îi dau pace.

„Te gândești și după naștere, dacă o să fii o mamă potrivită, dacă o să îl iubești suficient de mult, dacă o să fii bună, cum o să te descurci, ce o să învețe el de la tine. Nu mai zic. Mă apucă tot felul de gânduri. Anghel mai mult decât mine. Pe Anghel îl ia cu leșin, pe el îl ia inima la fiecare control, la fiecare atenționare din partea medicului. Că apar tot felul de situații neprevăzute”, a mai adăugat aceasta în cadrul emisiunii în care a fost prezentă.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel