The Rolling Stones. La 79 de ani, fac spectacol ca în tinerețe

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Din cauza vârstei, ”băieții” de la The Rolling Stones concertează la fiecare cinci zile, cu pauze mai lungi între spectacole, dar la München au arătat că pentru ei timpul a stat în loc.

Dacă Mick Jagger și Keith Richards au într-adevăr aproape 79 de ani, așa cum susțin ei, atunci plafonul de vârstă ar trebui eliminat.

După deschiderea turneului european „Sixty” cu un concert la Madrid, Rolling Stones au concertat la München, pe Stadionul Olimpic, duminică seară.

A fost cel de-al 116-lea concert al lor la München, a spus Mick Jagger. Nici măcar ploaia abundentă de după-amiază nu a stricat spectacolul, iar pe final, la „Gimme Shelter”, Turnul Olimpic a fost iluminat în culorile galben-albastru ale drapelului ucrainean.

Peste 50 de mii de oameni au urmărit un show complet cu 19 cântece în două ore și cinci minute.

Keith Richards, pe care nu l-am mai auzit de multă vreme într-o asemenea dispoziție,a renunțat în ultima vreme la fumat.

The Stones au reinterpretat melodia din 1966 „Out Of Time” la München , pe care au cântat-o ​​live pentru prima dată la Madrid.

Dar, în ciuda tuturor melodiilor clasice, unul dintre cele mai bune momente ale spectacolului a fost o melodie nouă, single-ul „Living In A Ghost Town” pandemic „Stons ’2020” , cu o secțiune de mijloc de reggae, foate apreciată de întreg stadionul.

Pe 12 iulie se vor împlini exact 60 de ani de la prima lor reprezentație - în turneul „Sixty” cu cea mai longevivă trupă din istoria rock-ului.

La München au fost instalate scaune în fața scenei în primul sector, ca pe stadioanele americane, dar în ciuda prețului de 400 sau 500 de euro, toate locurile au fost ocupate.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel