The Nun II, încasări uriașe încă de la prima proiecție pe marile ecrane

Autorul articolului: Sonia Baciu |
Data publicării:
| Categorie: Știri
FOTO: Freepik
FOTO: Freepik

Filmul ”The Nun II” a realizat încasări de peste 32 de milioane de dolari în primul său weekend pe marile ecrane.

”The Nun II”, cel mai recent film din franciza ”The Conjuring”, a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american, potrivit estimărilor publicate duminică de compania de specialitate Exhibitor Relations, informează AFP, scrie Agerpres.

Lungmetrajul, un sequel al peliculei ”The Nun” (2018), a obţinut încasări de 32,6 milioane de dolari în primul său weekend pe marile ecrane din Statele Unite şi Canada, ”un debut foarte bun” pentru un film de acest gen, potrivit analistului David Gross.

Filmul este cel de-al nouălea episod din franciza horror ”The Conjuring”, iar acţiunea sa este plasată într-o mănăstire din Franţa anilor 1950, unde o tânără călugăriţă se confruntă cu o forţă demonică.

Pe cea de-a doua poziţie în box-office, ”The Equalizer 3”, cu Denzel Washington în rolul principal, a obţinut 12,1 milioane de dolari după un al doilea weekend de proiecţii. Acest al treilea film din serie urmăreşte aventurile unui fost agent secret care se confruntă cu mafia italiană.

Pe locul al treilea în box-office, ”My Big Fat Greek Wedding 3” a obţinut încasări de 10 milioane de dolari. Comedia, care povesteşte călătoria unei familii în Grecia, a fost scrisă şi regizată de Nia Vardalos, actriţa care a creat şi primele două filme ale seriei.

Filmul indian de acţiune ”Jawan” ocupă cea de-a patra poziţie după ce a avut încasări de 6,2 milioane de dolari, un succes remarcabil în Statele Unite pentru un film în limba hindi. Vedeta de la Bollywood Shah Rukh Khan deţine rolul principal.

Pe cea de-a cincea poziţie, ”Barbie”, în regia Gretei Gerwig, cu Margot Robbie în rolul principal, a obţinut încasări de 5,9 milioane de dolari în cea de-a opta săptămână de proiecţii în Statele Unite. Pelicula a avut încasări totale la nivel global de la lansarea în cinema de 1,4 miliarde de dolari, cele mai mari obţinute de un film anul acesta.

Vezi și: Secretul lui Arnold Schwarzenegger pentru anti-îmbătrânire

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel