The Motans nu și-a anunțat mama că va fi jurat la Vocea României. ”Află astăzi”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: The Motans, Instagram
Sursa foto: The Motans, Instagram

The Motans a vorbit despre provcarea de a fi jurat  în cadrul emisiunii Vocea României.

Vocea României revine pe micile ecrane, însă cu un format mai diferit. Competiția de talente va avea, de data aceasta, 5 jurați, printre ei numărându-se și solistul de la The Motans, Denis Roabeș. Chiar dacă nu s-ar fi gândit vreodată să facă parte dintr-o emisiune, artistul mărturisește că acum se simte pregătit profesional pentru această provocare.

„A fost o abordare mai specială, trebuie să recunosc. Până în acest an eu nu m-am gândit să particip la vreun concurs de acest gen, dar pentru Vocea României chiar m-am gândit și am ajuns la concluzia că am acumulat deja experiența de care este nevoie și sunt pregătit de un concurs de genul acesta ca să pot oferi tuturor concurenților, pentru care o să mă întorc, și care o să mă aleagă, ceea ce ei au nevoie”, a povestit Denis pentru EGO.ro.

Denis Roabeș nu și-a anunțat mama de această reușită

Chiar dacă ar fi trebuit să fie foarte mândru pentru această reușită și să împărtășească vestea cu toți apropiații săi, cântărețul a hotărât să rămână la fel de discret, după cum și-a obișnuit deja publicul. Mai mult, el dezvăluie faptul că nici mama sa nu știa de acest lucru.

„I-am spus iubitei mele, în primul și primul rând. Sincer, această informație nu s-a revărsat mai departe pentru că nici mama momentan nu știe că fac parte din juriul de la Vocea României. Află astăzi (n.r. luni, în prima zi de filmări). Nu cred că o să se supere că nu i-am zis sau o să mă certe. În niciun caz. Am vrut să-i păstrez o surpriză plăcută”, a mai declarat Denis Roabeș.

Care este motivul pentru care artistul nu are foarte multe apariții publice

„Pentru că nu am simțit. Pur și simplu. Am ales să fac în viață ceea ce vreau și ceea ce îmi face plăcere să fac. Dacă am ales să stau într-una dintre seri acasă și să nu mă duc într-un club unde se petrecea ceva monden, înseamnă că nu am avut chef. Mă bucur să știu că ceea ce fac eu, fără nicio intenție, pentru alții este o strategie de marketing, dar eu sunt pur și simplu un om căruia îi place intimitatea foarte mult. Acum, fără glumă, sunt un om căruia îi place intimitatea și prefer să-mi petrec timpul alături de prietenii mei apropiați și poate într-un anumit stil”, a mai povestit Denis pentru sursa citată.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel