The Black Keys anunță o schimbare de planuri pentru turneul nord-american: Intimitate, în locul arenelor

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube The Black Keys
Sursa: captură Youtube The Black Keys

După ce au anulat brusc întregul turneu nord-american, trupa The Black Keys a explicat în sfârșit fanilor decizia. În locul concertelor programate în arene, muzicienii promit o experiență "mai captivantă și mai intimă".

Anularea turneului "International Players", programat să înceapă în septembrie și menit să susțină cel de-al 12-lea album al trupei, "Ohio Players", a stârnit nemulțumiri în rândul fanilor care au aflat vestea în weekend. Pe rețelele sociale precum X (Twitter), mulți au speculat că motivul real ar fi fost vânzările slabe de bilete, potrivit NME.

Acum, duetul rock format din Dan Auerbach și Patrick Carney a decis să clarifice situația prin intermediul social media.

"Vrem să îi asigurăm pe toți că Dan și Patrick sunt vii și sănătoși", scrie în declarația lor. "După seria recentă de concerte din Marea Britanie și Europa, inclusiv opriri în locuri emblematice precum Brixton Academy și Zenith din Paris, am decis să facem modificări la etapa nord-americană a turneului International Players. Aceste schimbări ne vor permite să oferim atât fanilor, cât și trupei o experiență similară, captivantă și intimă. Vom anunța în curând noile date ale concertelor", au mai spus aceștia.

Declarația continuă: "Tuturor celor care au achiziționat bilete și/sau pachete VIP la datele inițiale ale turneului li se vor returna integral banii. În plus, atunci când se anunță noile planuri, aceștia vor avea prioritate la achiziționarea biletelor. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru schimbarea-surpriză... Suntem totuși convinși că veți fi încântați de ceea ce avem în plan și așteptăm cu nerăbdare să vă reîntâlnim!"

Albumul "Ohio Players", care include colaborări cu artiști precum Noel Gallagher și Beck, a conținut single-uri de succes precum "Beautiful People (Stay High)", "I Forgot To Be Your Lover" și "This Is Nowhere". Albumul a ajuns pe locul 26 în topul Billboard din SUA și pe locul 13 în Marea Britanie.

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel