The Beatles anunță un nou videoclip Let It Be la 55 de ani de la lansarea originală

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
The Beatles anunță un nou videoclip Let It Be la 55 de ani de la lansarea originală
The Beatles anunță un nou videoclip Let It Be la 55 de ani de la lansarea originală

The Beatles au anunțat că va fi lansat un nou videoclip pentru melodia "Let It Be".

Grupul rock legendar a debutat cu această piesă clasică în 1970, pe ultimul lor album de studio. La aproape 55 de ani distanță, videoclipul va fi lansat vineri (10.05.24), prezentând secvențe din filmul "Let It Be" de pe platforma Disney+, alături de imagini inedite din filmările originale.

Filmul "Let It Be" aduce în prim-plan secvențe nevăzute anterior în documentarul "Get Back", oferind telespectatorilor o incursiune în repetiții, în studio și, în final, pe acoperișul Apple Corps din Londra, în ianuarie 1969. Aici, membrii The Beatles - Sir Paul McCartney, Ringo Starr, și regretații John Lennon și George Harrison - îl au alături pe compozitorul Billy Preston, lucrând la compunerea și înregistrarea albumului "Let It Be", laureat cu un premiu Grammy, și oferind ultimul lor concert live ca grup.

Apple Corps a colaborat cu Park Road Post Production din Jackson pentru a efectua o restaurare meticuloasă a filmului din negativul original de 16 mm, folosind aceeași tehnologie utilizată în seria 'Get Back'.

Lindsay-Hogg a comentat: "Let It Be" era gata să fie lansat în octombrie/noiembrie 1969, dar nu a fost lansat decât în aprilie 1970. Cu o lună înainte de lansare, The Beatles s-au destrămat oficial.

"Astfel, oamenii au mers să vadă "Let It Be" cu tristețe în inimile lor, gândindu-se: ‘Nu îi voi mai vedea pe The Beatles împreună. Nu voi mai avea acea bucurie din nou,’ și acest lucru a întunecat foarte mult percepția asupra filmului. Cu toate acestea, în realitate, există o cantitate semnificativă de bucurie, fericire și creativitate, iar "Let It Be", mai ales când ajungi pe acoperiș și vezi schimbul de replici și felul în care se privesc unul pe celălalt, este, în esență, un film plin de bucurie și înălțător. Am fost uimit de ceea ce a reușit Peter să facă cu 'Get Back', folosind toate acele imagini filmate cu 50 de ani în urmă."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel