The Beatles a dat lumii ultimul lor cântec: Now and Then. Ascultă aici

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
The Beatles a dat lumii ultimul lor cântec: Now and Then. Ascultă aici
The Beatles a dat lumii ultimul lor cântec: Now and Then. Ascultă aici

The Beatles a scos cea mai recentă melodie a trupei. Intitulată "Now And Then," piesa a fost făcută cu 45 de ani în urmă, când John Lennon a scris primele note în 1978, iar finalizarea a avut loc anul trecut. Toți cei patru membri The Beatles contribuie la această piesă, făcând-o ultima compoziție a lui Lennon, McCartney, Harrison și Starr, conform informațiilor furnizate de BBC.

În același timp, melodia a fost lansată pe platforme precum YouTube și servicii de streaming, cum ar fi Spotify, Apple Music și Amazon Prime Music. Pentru a completa cercul, ultima piesă a trupei este disponibilă în format fizic ca un dublu single, împreună cu debutul lor din 1962, "Love Me Do". Discuri compacte, vinil și casete vor fi puse în vânzare de vineri.

Mai mult, începând cu 10 noiembrie, melodia va fi inclusă în versiunile noi remasterizate și extinse ale celor mai mari albume The Beatles. Demo-ul original a circulat timp de mulți ani, dar a fost finalizat în studio anul trecut de Sir Paul McCartney și Sir Ringo Starr. Pe parcursul piesei, puteți auzi acordurile ritmice de chitară înregistrate de George Harrison în 1995, iar producătorul Giles Martin a adăugat un nou aranjament de coarde.

„A-i auzi pe John și Paul cântând primul refren împreună, este cel puțin puternic,” a spus Rob Sheffield de la revista Rolling Stone.

„Am plâns ca un copil când l-am auzit”, a adăugat Lauren Laverne, de la BBC 6 Music. „Superb””

Povestea „Now and Then” Povestea cântecului începe în 1978, când Lennon a înregistrat un demo cu voce și pian la casa lui din New York.

După moartea sa, Yoko Ono, văduva lui John Lennon, a oferit înregistrările colegilor săi de trupă pe o casetă care conținea și înregistrări ale repetițiilor pentru piesele "Free as a Bird" și "Real Love". Aceste două melodii au fost ulterior finalizate și lansate ca single-uri în 1995 și 1996, marcând primul material "nou" semnat de The Beatles după o pauză de 25 de ani.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience