Thailanda: Căsătorii oficiate pe elefanţi cu ocazia Valentine's Day

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Fotografie de la Petrus Bester/Pexels
Fotografie de la Petrus Bester/Pexels

Cupluri îmbrăcate în costume tradiţionale au ales să-şi unească destinele călare pe elefanţi în cadrul unei ceremonii comune organizată de Valentine's Day în provincia Chonburi, reflectând asocierea îndelungată a Thailandei cu aceste pachiderme, transmite miercuri Reuters.

"Ceremonia este sacră, ceea ce îi face pe toţi să îşi dorească să aibă parte de o nuntă pe spatele elefanţilor", a declarat una dintre mirese, Narumon Komgpanoy, în vârstă de 36 de ani.
"Elefanţii sunt consideraţi companioni de casă şi de oraş, precum şi un simbol al prosperităţii naţionale", a spus ea.

Parada elefanţilor care au purtat în spate nouă cupluri a defilat încet prin Grădina Tropicală Nong Nooch din provincia Chonburi, situată la sud de capitala Bangkok.

Cu dansatori în costume tradiţionale în fruntea procesiunii, cuplurile au mers pe elefanţi până la un oficial districtual, aflat de asemenea pe un elefant, care a supravegheat semnarea certificatelor de căsătorie.

Elefantul este animalul naţional al Thailandei şi, pentru o perioadă, un elefant alb, simbol al norocului, a figurat pe drapelul thailandez.

"Sunt foarte fericit. De fapt, astăzi este ziua iubirii, aşa că mă simt bine că am obţinut certificatul de căsătorie cu soţia mea", a declarat unul dintre miri, Jirat Somprasung, în vârstă de 36 de ani. 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel