Testul psihologic care dezvăluie ce cred prietenii tăi despre tine

Autorul articolului: Rodica Mitu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto Pexels
Foto Pexels

Un TikToker pe nume Bella Avila a împărtășit un truc amuzant pe care îl poți încerca cu prietenii tăi.

Pentru a începe acest test rapid, trebuie doar să trimiți un mesaj unuia dintre prietenii tăi în care să îl întrebi: „Dacă aș fi o culoare, ce culoare aș fi?”.

Avila avertizează că trebuie să fii pregătit emoțional pentru a auzi caracteristicile pe care oamenii pe care îi iubești le asociază cu tine. 

Galben

Dacă prima culoare care îi vine în minte când este întrebat, amicul tău crede că ești loial, optimist și în general pozitiv. 

Roșu 

S-ar putea să te alarmeze să afli că el crede că ești manipulator.

Albastru

În acest caz, prietenii tăi cred că ești spontan și că pui preț pe relațiile de prietenie. 

Roz

Culoarea roz este o sabie cu două tăișuri. Prietenul tău îți iubește personalitatea, dar în același timp crede că ești puțin naiv. 

Violet

Violetul indică faptul că prietenul tău știe că se poate baza pe tine atunci când este nevoie.

Negru

Dacă negru îi vine în minte atunci când se gândește la tine, ar trebui să te simți special. Acest lucru înseamnă că are o legătură mai strânsă și mai profundă cu tine decât cu majoritatea oamenilor.

Verde

Culoarea verde reprezintă o persoană lipsită de griji. Totuși, acest lucru înseamnă, de asemenea, că prietenul tău te consideră nepăsător. 

Alb

Când auzi că prietenul tău spune culoarea alb atunci când se gândește la cine ești, gândește-te la vanilie sau la o pânză albă. Aceștia consideră că ești plictisitor și, de asemenea, cred că nu ești de încredere.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel