Testamentul fiicei lui Elvis Presley: Văduva cântăreţului a acceptat un compromis

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Testamentul fiicei lui Elvis Presley: Văduva cântăreţului a acceptat un compromis
Testamentul fiicei lui Elvis Presley: Văduva cântăreţului a acceptat un compromis

Priscilla Presley, văduva cântăreţului american Elvis Presley, a acceptat un compromis în legătură cu testamentul fiicei lor, Lisa Marie, decedată la jumătatea lunii ianuarie, pe care îl contestase în instanţă deoarece nu a fost inclusă în succesiune, a anunţat marţi avocatul ei, citat de AFP.

Lisa Marie Presley, unica fiică a "regelui muzicii rock-and-roll" şi care a avut la rândul ei o carieră muzicală, a murit în mod neaşteptat pe 12 ianuarie 2023 la Los Angeles în urma unui stop cardiac, la vârsta de 54 de ani.

În timpul vieţii sale, Lisa Marie a deţinut controlul administrativ asupra "Graceland", celebra reşedinţă pe care tatăl ei o avea în Memphis, Tennessee, unde starul american a fost găsit fără semne vitale în august 1977. "Graceland" a devenit de atunci un loc de pelerinaj pentru fanii artistului.

Lisa Marie a numit-o în 2010 pe mama ei, Priscilla, în calitatea de co-administrator al averii sale impresionante, însă şi-a modificat testamentul în 2016 pentru a-şi lăsa averea primei sale fiice, actriţa Riley Keough.

Priscilla Presley a contestat acel nou testament în ianuarie 2023. Potrivit avocaţilor, ea a descoperit modificările testamentare abia după moartea fiicei sale şi avea îndoieli despre autenticitatea semnăturii Lisei Marie Presley.

Marţi, avocatul văduvei, Ronson Shamoun, a anunţat în faţa unui judecător din Los Angeles că părţile au ajuns la un compromis. Niciun detaliu nu a fost însă divulgat despre acest acord.

"Părţile familiale sunt mulţumite", a precizat avocatul în exteriorul tribunalului. Potrivit lui, părţile sunt acum "unite, împreună şi entuziasmate în legătură cu viitorul".

Riley Keough este şi ea mulţumită că a pus capăt acestui litigiu, a declarat avocatul ei, Justin Gold.

Priscilla Presley, în vârstă de 77 de ani, a divorţat de Elvis Presley în 1973, punând capăt unei căsnicii care a durat şase ani.

"Ţin să precizez că nu a existat niciodată un proces intentat nepoatei mele mult iubite", a declarat văduva starului american într-un comunicat.

"Ca familie, suntem bucuroşi că am rezolvat această problemă împreună", a adăugat ea, şi a cerut presei să respecte "viaţa privată a familiei, pentru a ţine doliu după Lisa Marie".

Riley Keough, în vârstă de 33 de ani, este o actriţă care s-a remarcat în superproducţia "Mad Max: Fury Road" şi, mai recent, în filmul independent "Zola".

Lisa Marie Presley a lăsat în urma ei alte două fiice, gemenele Harper şi Finley, născute pe 7 octombrie 2008. Ea a avut şi un fiu, Benjamin Keough, care s-a sinucis la vârsta de 27 de ani, pe 12 iulie 2020.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel