Temeri legate de un nou "virus misterios" se răspândesc pe TikTok

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

"Influencerii" de pe TikTok din Marea Britanie consideră că există un "virus misterios" care se răspândește pe întreaga planetă, oamenii spunând că suferă de săptămâni întregi de oboseală, pierderea mirosului, febră și greață, dar testele sunt negative pentru Covid.

Social media este inundată de oameni care susțin că au fost infectați de un nou "virus misterios".

Oamenii descriu că suferă de simptome asemănătoare cu cele ale Covid-ului - oboseală, pierderea mirosului, febră, greață - timp de săptămâni întregi. Mulți spun, de asemenea, că au fost testați negativ cu Covid.

Un utilizator TikTok a spus:

"Am fost bolnavă acum câteva săptămâni, timp de aproximativ două săptămâni. Primele patru zile au fost absolut groaznice. Am făcut teste pentru Covid, am făcut teste pentru gripa a și b, am făcut teste pentru streptococ și am ieșit negativ la toate.

"Am avut febră, cam patru zile la rând, am fost super congestionată, aveam dificultăți de respirație, mi-am pierdut simțul mirosului. Tot ceea ce te-ai gândi ori de câte ori ai Covid sau gripă. De asemenea, eram foarte amețită și amețită foarte des", a explicat alt utilizator.

2. Captura ti... (whatsapp-image-2024-02-29-at-12-35-21_c091fa4d_49118600.jpg)

Cu toate acestea, experții nu cred că există un virus misterios care să se abată asupra planetei. De fapt, multe dintre simptomele pe care le raportează oamenii sunt destul de compatibile cu bolile de sezon.

Marcus Plescia, ofițer medical șef al Asociației Oficialilor de Sănătate de Stat și Teritoriali, a declarat pentru The Hill:

"Simptomele care sunt descrise sunt destul de consistente cu, știți, o mulțime de viruși care nu sunt "viruși misterioși", care sunt lucruri care circulă tot anul. Răceala obișnuită fiind unul dintre ele".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel