Teddy Swims, autorul hitului Lose Control: Dacă aș fi avut acest succes la 21 de ani, aș fi fost mort

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Facebook
Facebook

Teddy Swims spune că succesul la 21 de ani l-ar fi lăsat "mort".

Interpretul hit-ului "Lose Control" a găsit în sfârșit succesul viral cu piesa de pe albumul său de debut "I've Tried Everything but Therapy (Part 1)" anul trecut, după ani de zile de muzică, inclusiv după ce a făcut parte din trupe de metal la începuturile sale.

Cu toate acestea, cântărețul de soul în vârstă de 31 de ani recunoaște că nu ar fi făcut față presiunilor din industria muzicală dacă ar fi fost aruncat în haos în urmă cu un deceniu.

El a declarat pentru Variety: "Obișnuiam să fiu atât de nerăbdător și voiam ca totul să se întâmple acum, dar dacă aș fi avut acest succes la 21 de ani, aș fi fost mort.

"M-aș fi învârtit, m-aș fi încorsetat și aș fi aruncat asta până la capăt dacă s-ar fi întâmplat în orice moment înainte de acum".

În legătură cu motivul pentru care melodia este atât de populară, el a sugerat:

"Nu mai auzi multe melodii ca "Lose Control". Are rădăcini în country, rock, Motown și R'n'B - și a fost făcut pentru a fi cântat live. Am mai investit bani pentru a face videoclipuri obișnuite, dar pentru noi asta se dovedește a fi întotdeauna o pierdere de timp. Oamenii încă vor să vadă muzică live".

Deși ar putea părea un succes peste noapte, Teddy încerca de mai mulți ani să compună un hit precum "Lose Control".

El a spus: "De fapt, am făcut - sau am încercat să fac - acest gen de muzică în ultimii patru ani.

El a adăugat că a devenit viral: "Obișnuiam să cred că nu mai este suficient să ai un cântec bun. Acum nu sunt de acord cu asta"

Vedeta puternic tatuată a recunoscut, de asemenea, că look-ul său i-ar fi îngreunat cariera dacă ar fi început în anii '90.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel