Te deranjează muștele enervante? Truc neobișnuit cu apă și monede

radiodcnews Team | Dată: 20 mai, 15:06 | Categorie: Lifestyle
Foto: pexels, Thierry Fillieul
Foto: pexels, Thierry Fillieul

”Pune câteva monede într-o pungă cu apă limpede și atârnă-l undeva și muștele vor sta departe!”, scrie un utilizator, pe Facebook. Dar oare chiar funcționează?

Deși abia așteptam vara, vremea mai caldă, combinată cu ușile și ferestrele deschise, înseamnă și apariția muștelor și âănțarilor din casă, care se bucură de temperaturile ridicate.

Așa că întrebările despre cum să scăpăm de muștele enervante apar tot mai des.

Iată trei metode prin care poți scăpa de musafirii nepoftiți doar utilizând câteva lucruri pe care probabil le aveți deja acasă.

”Ajutor! Muste! Ne-am mutat recent într-o casă cu acoperiș de sticlă și aceasta este prima noastră vară pe care o petrecem aici, așa că nu avem încă experiență și avem o mulțime de muște și albine uriașe”, scrie cineva pe Facebook.

Răspunsurile au curs și utilizatorii au venit cu tot felul de idei. Printre acestea, un truc ce presupune folosirea a trei lucruri din casă. Mai precis, aveți nevoie de puțină apă, câteva monede și o pungă transparntă, care poate fi închisă.

Pune câteva monede într-o pungă transparentă, plină cu apă și atârnă-l undeva și muștele vor sta departe!” - a scris un utilizator care spune că exact asta a făcut în grădina lui, care de altfel este plină de muște.

”Eu am pus o monedă la pragul tuturor ușilor pe care le țin deschise. N-am idee de ce, dar cu siguranță funcționează!” - a adăugat un utilizator. 

Ei bine, trucul cu monedă chiar funcționează. Dar de ce?

”Apa și monedele din pungă creează o prismă care reflectă culorile și, de asemenea, proiectează imaginea apei” - a explicat un utilizator și a adăugat că „din cauza vederii lor speciale, muștele văd lucrurile diferit; pungile de apă li se par uriașe, așa că stau departe de ele”, relatează The Sun.


Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite