Taylor Swift spune că ajunsese dependentă de alcool în timpul pandemiei 

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Taylor Swift / Foto: Eva Rinaldi / Flickr
Taylor Swift / Foto: Eva Rinaldi / Flickr

Căntăreața americancă Taylor Swift admite ca a avut mari probleme cu alcoolul în timpul izolării din pandemie. 

Moment de sinceritate rar în timpul unui concert: Taylor Swift a vorbit despre procesul de compunere a melodiilor dar și despre prostul obicei de a consuma alcool, în timpul unui moment de reflecție avut în timpul concertului de sâmbătă de la Melbourne, Australia. Taylor Swift spune că ajunsese să consume cantități foarte mari de vin alb. 

Descriind modul în care a ajuns să-și scrie albumul Folklore, câștigător al premiului Grammy în 2020, Taylor, în vârstă 34 de ani, a încercat să se descrie pe sine în momentele de acum patru ani. 

"Îmi imaginam că în loc să fiu o femeie singuratică, acoperită cu păr de pisică care îmi beam greutatea în vin alb, eram de fapt o doamnă victoriană fantomatică, care rătăcește prin pădure cu o lumânare într-un suport de sfeșnic”, a spus Taylor celor 96.000 de oameni - publicul prezent pe Melbourne Cricket Ground, în timp ce artista cânta la o chitară acustică.

"Și am scris doar pe pergament cu o pană. Și asta era în mintea mea, așa ma vedeam pe mine când compuneam albumul 'Folclor'". 

"Nu așa arătam când scriam Folclor – dar așa credeam că arăt! Deci asta e tot ce contează, știi: să te amăgești". 

Următorul album al lui Taylor, The Tortured Poets Department, va fi lansat pe 19 aprilie.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel