Taylor Swift și Travis Kelce au fost văzuți la Coachella

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Taylor Swift / Foto: Eva Rinaldi / Flickr
Taylor Swift / Foto: Eva Rinaldi / Flickr

Taylor Swift a fost fotografiată alături de iubitul ei, starul NFL Travis Kelce, urmărind concertul artistei rap Ice Spice la Coachella.

 

Aceștia au fost văzuți printre alte celebrități din mulțime în timp ce rapperița a interpretat piesa Karma, piesa 2022 a lui Taylor, în timpul prestației sale de sâmbătă.

Ice Spice ar fi făcut o formă de inimă cu mâinile spre Swift și a strigat-o, spunând: "Pace Taylor... Te iubesc!"

Popularul festival de muzică din California este cunoscut pentru faptul că atrage celebrități și influenceri.

În timpul primului weekend de la Coachella, Swift și Kelce ar fi fost văzuți, de asemenea, urmărindu-l pe unul dintre colaboratorii ei de lungă durată, Jack Antonoff, în timp ce acesta cânta cu trupa sa Bleachers.

Ulterior, cuplul a participat la petrecerea de după Neon Carnival

Ulterior, cuplul a participat la petrecerea de după Neon Carnival, iar Swift a purtat o pălărie New Heights, în semn de recunoaștere a podcastului pe care iubitul ei îl are cu fratele său Jason Kelce.

La concertul Ice Spice au fost prezenți, de asemenea, actorul irlandez Barry Keoghan și presupusa sa iubită Sabrina Carpenter - care a cântat în deschiderea unor concerte din turneul Eras al lui Swift.

La spectacol au fost văzute și alte celebrități, printre care Justin Bieber.

El a fost filmat în culise reunindu-se cu Jaden Smith - cei doi au colaborat la piesa de succes din 2010 Never Say Never, conform Sky News.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel