Taylor Swift și Joe Alwyn, adio după șase ani de relație. Ce spun apropiații despre despărțirea care i-a șocat pe fani

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Taylor Swift
Taylor Swift

Taylor Swift și Joe Alwyn s-au despărțit după șase ani de relație. Starul pop în vârstă de 33 de ani și actorul britanic și-au spus adio, în timp ce artista se află în turneul mondial Eras. De câteva săptămâni, Joe nu a mai fost văzut la niciunul dintre spectacolele ei. Prietenii cuplului susțin că despărțirea nu a fost una „dramatică” .

„Relația și-a urmat cursul. Acesta este motivul pentru care Alwyn nu a mai fost văzut la niciun spectacol”, a adăugat o sursă pentru Page Six, susținând că cei doi nu mai formează o pereche de „acum câteva săptămâni”.

Anterior, o altă persoană din anturajul lor oferea informații contradictorii: „Joe va călători cu ea în turneu când va putea. Sunt grozavi împreună. El îi susține foarte mult cariera.”

Fanii cred acum că Taylor ar fi dat de înțeles că sunt probleme în paradis prin mesajele pe care și le-a scris pe tricourile pe care le-a purtat în timpul concertelor: „Multe se întâmplă în acest moment”, „Niciodată nu ne vom mai împăca”.

Swift și Alwyn (32 de ani) erau împreună din 2016, iar cântăreața și-a exprimat frecvent sentimentele față de britanic în melodiile ei de-a lungul anilor.

În 2018, Joe declara pentru Vogue, legat de eterna curiozitate a publicului în ceea ce privește relația lor: „Sunt conștient că oamenii vor să știe cât mai multe despre această parte a lucrurilor. Cred că am reușit să ne pstrăm relația cât mai departe de ochii publicului și pot să înțeleg de ce asta le stârnește și mai mult curiozitate”, a spus el.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel