Taylor Swift şi-a lansat filmul-concert ''The Eras Tour'' într-un cinematograf din Los Angeles

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Taylor Swift
Taylor Swift

Vedeta pop Taylor Swift şi-a prezentat în premieră filmul-concert ''The Eras Tour'' în faţa fanilor şi a vedetelor, miercuri, la scurt timp după ce a anunţat debutul producţiei cu o zi mai devreme din cauza unei cereri de bilete "fără precedent", transmite joi Reuters.

"Taylor Swift: The Eras Tour" trebuia să aibă premiera în cinematografe din întreaga lume în ziua de vineri, însă interesul deosebit de mare a determinat-o pe cantautoarea americană să adauge unele proiecţii înaintea datelor anunţate anterior.

"Uite ce m-aţi determinat să fac: din cauza cererii fără precedent, inaugurăm cu acces anticipat proiecţiile filmului-concert 'The Eras Tour', joi, în America şi Canada!", a scris pe reţelele sociale interpreta hitului "Anti-Hero".

Au fost adăugate, de asemenea, proiecţii suplimentare şi în weekend, a precizat vedeta.

Ulterior, Taylor Swift, purtând o rochie albastru pal fără bretele, a păşit pe un covorul roşu la premiera mondială a filmului. Ea a pozat pentru selfie-uri cu fanii care au reuşit să îşi asigure un loc în unul din cele treisprezece săli ale unui cinematograf AMC dintr-un centrul comercial situat în Los Angeles.

Printre cei prezenţi în mulţime s-au numărat şi celebrităţi, inclusiv actorul Adam Sandler, Mariska Hargitay din "Law & Order" şi starul "Barbie" Simu Liu.

Vedeta pop Beyonce a fost de asemenea prezentă la eveniment, potrivit unei fotografii postate de Swift pe reţelele sociale.

În interiorul cinematografului, Swift a mulţumit fanilor pentru că au susţinut turneul internaţional "The Eras Tour" ale cărui concerte s-au desfăşurat cu casa închisă pe mai multe continente. Ea a lăudat "grija, pregătirea, pasiunea şi intensitatea de care daţi dovadă pentru a veni la aceste spectacole".

"Nu m-am distrat în viaţa mea aşa cum m-am distrat în Eras Tour", a spus ea.

Vânzările de bilete pentru filmul lui Swift, distribuit de AMC Theatres, se preconizează că vor stabili recorduri pentru un film-concert, iar previziunile analiştilor din industrie au crescut. Potrivit Box Office Pro, proiecţiile filmului ar putea aduce încasări între 105 şi 140 de milioane de dolari în Statele Unite şi Canada în primul weekend după lansare.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel