Taylor Swift, pusă la zid după ce a ignorat-o pe Celine Dion, pe scena de la Grammy

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Taylor Swift, pusă la zid după ce a ignorat-o pe Celine Dion, pe scena de la Grammy
Taylor Swift, pusă la zid după ce a ignorat-o pe Celine Dion, pe scena de la Grammy

Apariția surpriză a lui Celine Dion pe scena premiilor Grammy 2024 a fost primită cu mare entuziasm de toți cei din public. Toate vedetele s-au ridicat în picioare și au aplaudat-o minute bune. Printre fețele mirate a fost și cea a lui Taylor Swift, care, însă, câteva momente mai târziu a ratat ocazia de a-și arăta prețuirea pentru artista canadiană.

Taylor Swift a primit premiul Grammy pentru albumul anului din mâinile lui Celine Dion. Pentru această ocazie, solista care suferă de mai bine de un an de sindromul persoanei rigide a bifat o apariție publică rară. 

Internauții au taxat-o imediat pe Taylor Swift, care a părut să ignore total prezența lui Celine în momentul premierii. Ajunsă pe scenă, cântăreața americană a sărit în brațele colaboratorilor ei, iar apoi, fără să o privească măcar pe Dion, și-a luat statueta din mâinile ei, cu capul îndreptat în altă direcție. Pe rețelele sociale au apărut imediat comentarii și reacții acide care au descris perfect uimirea oamenilor pentru această interacțiune bizară.

"Taylor Swift tocmai a luat trofeul de la Celine Dion fără să se uite la ea sau să conștientizeze ce legendă i-l înmânează"; "Nu-mi place cum Tay nu a evidențiat prezența reginei Celine"; "Nu ascult nicio scuză, mai ales după ce am văzut cum Miley Cyrus a relaționat cu Mariah Carey. Taylor nu a fost prima dată la premiile Grammy"; "Fanii lui Taylor Swift mă pot combate cât vor, dar luând în considerare importanța faptului că Celine a venit tocmai pentru acest moment, să alerge pe scenă să-i îmbrățișeze pe ceilalți și apoi să se comporte ca și cum acest artist care a fost deschizător de drumuri nu e acolo, e o nebunie" - au fost câteva dintre comentariile de pe X (fostul Twitter).

O imagine surprinsă în culise a arătat o altă fațetă a interacțiunii dintre cele două. S-au îmbrățișat și au pozat împreună, punând rapid punct speculațiilor privind o relație rece între ele. Cu toate acestea, imaginile filmate pe scena galei au rămas mai adânc întipărite în mintea oamenilor. "Trebuie să recunoști o regină când vezi una, mai ales când îți înmânează un premiu. Nu în culise după ce cineva ți-a șoptit la ureche să repari asta", a mai scris o altă persoană.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel