Taylor Swift o susține pe Cara Delevingne la debutul pe scena din West End

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Taylor Swift
Sursa: captură Youtube Taylor Swift

Taylor Swift a luat o pauză de la turneul Eras pentru a-și susține prietena, Cara Delevingne, la debutul acesteia în West End.

Vedeta pop a asistat vineri seară la o reprezentație a musicalului „Cabaret” la Kit Kat Club din Londra, chiar între concertele din Madrid și Lyon, potrivit Music News.

Prezența lui Swift la spectacol a fost confirmată ulterior de un membru al echipei de producție a musicalului „Cabaret”. Arthur Jones, director de marketing al companiei din spatele producției teatrale, a postat pe rețelele de socializare: „Taylor Swift?? A venit să o susțină pe Cara Delevingne?? La Cabaret?? SEARA??!! Poate să confirme cineva? O seară specială @kitkatclubldn”.

Delevingne este cunoscută pentru rolurile sale din serialul „Only Murders in the Building” și filmul „Suicide Squad”.

Cele două vedete se cunosc de peste un deceniu, încă din perioada în care Delevingne era model. Swift a cântat chiar la prezentarea de lenjerie Victoria’s Secret din 2013, în timp ce Delevingne defila pe podium.

Swift își continuă turneul Eras în Marea Britanie, cu concerte programate la Edinburgh, Liverpool, Cardiff, apoi se va întoarce la Londra, urmând Dublin. Ramura europeană a turneului artistei se va desfășura până la sfârșitul lunii august.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel