Taylor Swift le refuză celor de la The Beatles un al 16-lea album numărul 1, deoarece 1989 (Taylor's Version) rezistă în top

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Taylor Swift / Foto: Eva Rinaldi / Flickr
Taylor Swift / Foto: Eva Rinaldi / Flickr

1989 (Taylor Swift's Version) al lui Taylor Swift se menține pentru a treia săptămână în fruntea clasamentului oficial al albumelor, refuzându-le celor de la The Beatles o prelungire a recordului lor de album numărul 1.

Cea de-a treia săptămână a lui Taylor în top înseamnă că reeditările colecțiilor clasice ale The Beatles din 1967-1970 (cunoscut sub numele afectuos de albumul "Blue") și 1962-1966 (albumul "Red") termină săptămâna pe locul 2 și, respectiv, pe locul 3, în urma unei curse strânse pentru a ajunge în top; acest lucru marchează o revenire la vârfurile inițiale ale fiecărui album la lansarea lor în 1973.

Deși nu vor mai adăuga încă un album la această listă impresionantă, The Beatles continuă să dețină titlul de trupa cu cele mai multe albume numărul 1 în Marea Britanie din toate timpurile, cu 15.

Mai jos în Top 40, un boxset compus din cele două albume, lansat pentru a sărbători lansarea "ultimului" cântec Now and Then, se află pe locul 33.

Între timp, Chase & Status revin în forță în clasamentul oficial al albumelor cu 2 RUFF, Vol. 1 (4), care marchează al cincilea lor album din Top 10 în Marea Britanie. Acesta urmează revenirii recente a grupului în clasamentul oficial de single-uri, cu hituri de top 20: Disconnect cu Becky Hill (numărul 6), Baddadan cu Bou, Flowdan, IRAH, Trigga și Takura (6) și Liquor & Cigarettes cu Hedex și ArrDee (17).

Artista Baby Queen, născută în Africa de Sud și stabilită la Londra, completează Top 5 cu albumul de studio de debut Quarter Life Crisis (5), primul ei album din Top 10. .

Stick Season al lui Noah Kahan zboară 16 poziții în această săptămână, ca urmare a începerii turneului său în Marea Britanie în această săptămână, ajungând pe locul 6, în timp ce Passenger vede ediția aniversară de 10 ani a albumului său All the Little Lights, care include colaborări cu artiști precum Ed Sheeran, terminând pe locul 7. Discul a ajuns inițial pe locul 3 la lansarea sa în 201

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience