Taylor Swift îl admiră pe Joe Keery, actorul din Stranger Things

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
Sursa: captură Youtube The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Vedeta serialului Stranger Things, Joe Keery, a confirmat recent că Taylor Swift este o mare fană a muzicii sale, lansate sub pseudonimul Djo, însă a negat zvonurile privind o posibilă colaborare.

Anul trecut, amândoi au fost văzuți ieșind din legendarul Electric Lady Studios din New York, alimentând speculațiile despre o colaborare. Keery, cunoscut pentru hitul viral „End of the Beginning”, a dezvăluit în cadrul podcastului „The Spout” că Swift i-a mărturisit admirația pentru piesă, potrivit Music News.

„Ne-am întâlnit de câteva ori. Înainte ca piesa mea să devină virală, ea mi-a spus: «Hei, îmi place foarte mult piesa ta, End Of Beginning»”, a povestit actorul în vârstă de 32 de ani. „A spus doar că a auzit piesa și, evident, am rămas uluit. Cum ai ajuns să o asculți?”, a întrebat-o Joe.

Keery a continuat: „Este o mare iubitoare de muzică. E mereu la curent cu noutățile muzicale. Nu e de mirare că a dat peste piesa mea. Probabil a ajuns cumva la ea, a ascultat-o și i-a plăcut. A fost foarte drăguț din partea ei”.

Pentru a combate zvonurile referitoare la o colaborare, Keery a declarat anterior în cadrul emisiunii „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”: „A fost o zi foarte confuză. Eram acolo cu John, preocupați de treaba noastră, când am ieșit pe ușă și am întâlnit o mulțime de oameni. Oamenii se așteptau la Taylor și mă priveau nedumeriți, întrebându-se cine sunt”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel