Taylor Swift este pe primul loc în topul albumelor, în timp ce Becky Hill obține cea mai mare intrare nouă

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Taylor Swift
Taylor Swift

Becky Hill a obținut cea mai mare intrare din această săptămână în Official Albums Chart, în timp ce Taylor Swift își păstrează locul 1 pentru a cincea săptămână consecutivă.

Odată cu sosirea turneului The Eras Tour al lui Taylor Swift în Marea Britanie, albumul „The Tortured Poets Department” egalează acum „1989 (Taylor's Version)” din 2023, devenind cel mai longeviv album care a fost numărul 1 în Marea Britanie; ambele albume se mândresc cu cinci săptămâni consecutive în fruntea clasamentului.

Fostul hit al lui Billie Eilish, „Hit Me Hard and Soft”, urcă un loc, ajungând pe locul 2, în timp ce al doilea album de studio al lui Becky Hill, „Believe Me Now?”, debutează pe locul 3, oferindu-i artistei britanice de muzică dance cel mai bun rezultat din carieră. Anterior, Becky a ajuns pe locul 7 cu albumul de debut din 2021, „Only Honest On The Weekend”, iar compilația sa din 2019, „Get to Know”, a atins locul 20.

Felicitări sunt în ordine pentru grupul K-pop ATEEZ, care sărbătorește al treilea album în Top 10 al Official Albums Chart cu „Golden Hour: Part.1”, plasat pe locul 4. Grupul sud-coreean, alcătuit din Hongjoong, Seonghwa, Yunho, Yeosang, San, Mingi, Wooyoung și Jongho, intră în istoria clasamentului britanic ca prima trupă K-pop care a obținut trei albume în Top 10 într-un an, după succesul anterior cu „The World EP.2: Outlaw” (locul 10) și „The World EP.Fin: Will” (locul 2).

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel