Taylor Swift, contestată pentru numărul 1 în topul albumelor de Billie Eilish, Paul McCartney și Wings

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: captură Youtube Taylor Swift
Sursa: captură Youtube Taylor Swift

Taylor Swift începe săptămâna în fruntea clasamentului oficial al albumelor, urmând ca The Tortured Poets Department să ajungă pentru a șaptea săptămână consecutivă pe locul 1 în Marea Britanie.

Dar există mai mulți contestatari care doresc să o doboare de pe locul 1; inclusiv fostul hit al lui Billie Eilish, HIT ME HARD AND SOFT, care ar putea urca până la locul 2, și care în prezent se află în urma lui Taylor cu puțin peste 1.100 de unități în clasament.

Cea mai mare intrare nouă din această săptămână - și un candidat la locul 1 - se preconizează că va fi compilația One Hand Clapping a lui Paul McCartney & Wings. O colecție de materiale inedite înregistrate la Abbey Road în 1973, LP-ul este lansat împreună cu documentarul cu același nume și ar putea deveni cel de-al 9-lea disc al trupei în Top 10 în Marea Britanie.

Formația engleză de indie-rock Sea Girls ar putea obține al treilea album din Top 10 cu Midnight Butterflies, în timp ce Charli xcx ar putea marca un alt record personal cu BRAT, care ar putea deveni primul ei album care petrece o a doua săptămână în Top 10 (5).

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel