Taylor Swift consideră speculațiile despre sarcina lui Lady Gaga drept „invazive și iresponsabile”

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Taylor Swift a catalogat speculațiile despre presupusa sarcină a lui Lady Gaga drept „invazive și iresponsabile”, afirmând că artista și nici o altă femeie nu datorează nimănui vreo „explicație” despre corpul lor.

Cântăreața de 34 de ani a reacționat după ce fanii și comentatorii au umplut internetul în weekend cu teorii conform cărora Gaga, în vârstă de 38 de ani, ar fi însărcinată, după ce a participat la cina de repetiție a nunții surorii sale, Natali Germanotta, purtând o rochie mini neagră, despre care unii au spus că arăta un „burtică de gravidă”, scrie Bang Premier.

Taylor a răbufnit sub un video postat de Gaga pentru a nega că ar fi însărcinată: „Putem fi de acord că este invaziv și iresponsabil să comentăm despre corpul unei femei? Gaga nu datorează nimănui o explicație și nici o altă femeie. (Emoji sărut.)”

Susținerea lui Taylor pentru Gaga vine la o zi după ce cântăreața „Poker Face” le-a spus fanilor că „nu este însărcinată” într-un mesaj pe TikTok, alături de un videoclip în care lucra, în mijlocul speculațiilor tot mai mari că ar urma să devină mamă pentru prima dată.

Gaga și-a folosit mesajul pentru a cita versurile lui Taylor din noua ei piesă „Down Bad” de pe albumul „Tortured Poets Department” și a spus pe TikTok: „Plângând la sală”.

Gaga a apărut la nunta surorii sale împreună cu presupusul său logodnic, antreprenorul Michael Polansky, în vârstă de 46 de ani.

Deși Taylor și Gaga nu au colaborat niciodată, cele două s-au susținut reciproc online în numeroase ocazii.

În ianuarie anul trecut, Gaga a lăudat-o pe Taylor pentru că a vorbit deschis despre tulburarea sa alimentară într-un clip redescoperit din documentarul său din 2020, „Miss Americana”.

Taylor a povestit cum a dezvoltat treptat o tulburare alimentară ca tânără vedetă, spunând că „nu mânca” și „făcea mult sport” pentru a se încadra în standardele de frumusețe.

Ea a spus: „Întotdeauna există un standard de frumusețe pe care nu îl atingi, pentru că dacă ești suficient de slabă, atunci nu ai acel fund pe care toată lumea îl vrea. Dar dacă ai suficientă greutate pe tine ca să ai un fund, atunci burta ta nu este suficient de plată. Este pur și simplu imposibil.”

Gaga, care a fost și ea deschisă în legătură cu istoricul său de tulburări alimentare, a comentat clipul online: „Ești foarte curajoasă pentru tot ce ai spus (emoji inimă neagră) wow.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel