Taylor Swift, apariție la premiera filmului-concert al lui Beyoncé. Cele mai populare cântărețe pop, prezente la același eveniment

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Social
Taylor Swift / Foto: Eva Rinaldi / Flickr
Taylor Swift / Foto: Eva Rinaldi / Flickr

Într-un gest de solidaritate și prietenie, două valori care nu se demodează niciodată, Taylor Swift a fost observată, joi, susținând-o pe Beyoncé la premiera din Londra a filmului-concert al acesteia "Renaissance: A Film by Beyoncé".

În filmările postate pe rețelele sociale, Swift a fost surprinsă intrând la premiera de la Leicester Square Theater din Londra respectând codul vestimentar impus de Beyoncé, purtând o rochie sclipitoare, argintie.

Gestul lui Swift de a-și arăta susținerea pentru Beyoncé este unul familiar, după ce cântăreața "Anti-Hero" a fost prezentă la premiera filmului-concert "Eras Tour" a lui Swift din Los Angeles în luna octombrie.

"Suntem recunoscătoare că nu vom afla niciodată cum ar fi fost viața noastră fără influența lui Beyonce. Fără felul în care ne-a învățat pe noi și pe toți artiștii de aici să sfidăm regulile și să contrazicem normele din industrie" a scris Swift pe pagina sa de Instagram în ziua următoare premierei ei, prezentând un videoclip în care cele două aruncă popcorn în sala de cinema.

Beyoncé a prezentat pentru prima dată filmul-concert mult așteptat "Renaissance: A Film by Beyoncé" la Los Angeles, sâmbătă.

Filmul-concert a fost filmat pe parcursul turneului mondial "Renaissance" al lui Beyoncé din acest an și "este despre intenția, munca grea, implicarea în fiecare aspect al producției, creativitatea și dorința lui Beyoncé de a-și lăsa amprenta și de a-și stăpâni meseria," conform unei descrieri oficiale.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel