Taylor Swift anunță artiști noi pentru concertele londoneze din turneul Eras

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Taylor Swift
Sursa: captură Youtube Taylor Swift

Vedeta pop Taylor Swift a anunțat noi nume care se vor alătura listei de artiști invitați pentru concertele din Londra din cadrul turneului mondial Eras Tour.

Superstarul pop va susține opt concerte pe Wembley Stadium în această vară, ca parte a turneului mondial de succes. Primele trei concerte vor avea loc între 21 și 23 iunie, iar următoarele cinci sunt programate pentru 15-17 august și 19-20 august.

Duminică (27 mai), Swift a anunțat că trei artiști suplimentari se vor alătura trupei Paramore în deschiderea concertelor din luna iunie. Noii artiști confirmați sunt Mette (21 iunie), Griff (22 iunie) și Benson Boone (23 iunie).

„Tocmai am aflat că Fortnight este #1 în topul difuzărilor radio din Marea Britanie! Sunteți minunați și abia aștept să vă văd cât de curând! M-am gândit că ar fi un moment distractiv să anunț primul grup de artiști invitați care se vor alătura spectacolelor din Londra, înainte de Paramore”, a scris Swift în InstaStory. „I-am ales pe artiștii a căror muzică îmi place să o ascult, și abia aștept să aducă un plus de energie spectacolelor noastre de pe Wembley Stadium din iunie”.

Interpreta hitului „Cruel Summer” a adăugat: „Mette, Griff și Benson Boone, bun venit la The Eras Tour!”

Cei trei artiști au reacționat cu entuziasm la veste pe conturile lor de socializare.

„TAYLOR SWIFT M-A INVITAT LA ERAS TOUR!!!!!! Eu la 8 ani, care ascultam încontinuu Fearless, nu aș crede asta”, a scris Griff pe X (fosta platformă Twitter). „Sunt incredibil de recunoscătoare lui Taylor pentru toată dragostea pe care mi-a arătat-o mie și muzicii mele. Ne vedem la Wembley pe 22 iunie”. Mette a adăugat pe X: „E o nouă ERĂ pentru mine… Voi deschide concertul Taylor Swift | The Eras Tour pe 21 iunie pe Wembley Stadium din Londra. Mulțumesc @taylorswift13 – Nu am fost niciodată atât de entuziasmată în toată viața mea! #TSTheErasTour”.

Boone a repostat anunțul lui Swift în InstaStory, scriind: „@taylorswift, sunt atât de încântat să fac parte din spectacol, mulțumesc că m-ai invitat”.

Swift se află în prezent în mijlocul turneului european Eras Tour, unde a prezentat recent noul minisegment Tortured Poets la concertele din Paris. Pe lângă „Fortnight”, lista actualizată a pieselor include „Down Bad”, „So High School”, „But Daddy I Love Him”, „I Can Do It With a Broken Heart”, „The Smallest Man Who Ever Lived” și „Who’s Afraid of Little Old Me?”.

Câștigătoarea a 14 premii Grammy a încheiat concertele din Lisabona în weekend și își va petrece restul verii călătorind prin Europa înainte de a se întoarce în SUA și Canada pentru o a doua parte a turneului nord-american în toamnă.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel