Taylor Swift, alături de Prințul William și copiii săi la primul concert Eras Tour din Londra

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Taylor Swift a împărtășit o fotografie alături de Prințul William și copiii săi la primul concert din Londra al turneului său Eras Tour. După multă așteptare, superstarul pop a început segmentul londonez al turneului său de stadion la Wembley, vineri seara.

Prințul de Wales a fost printre mulțimea strălucitoare, având un loc rezervat într-o lojă privată pentru a-și sărbători cea de-a 42-a aniversare alături de copiii săi: Prințul George, în vârstă de 10 ani, Prințesa Charlotte, de nouă ani, și Louis, de șase ani, scrie The Independent.

Într-o fotografie pe care Swift, în vârstă de 34 de ani, a împărtășit-o pe Instagram sâmbătă, cântăreața apare zâmbitoare alături de membrii familiei regale, împreună cu iubitul său și starul NFL, Travis Kelce.

„La mulți ani, prietene!” a scris Swift în descrierea postării. „Concertele din Londra au început splendid.” Câștigătoarea a 14 premii Grammy și-a însoțit descrierea cu inițialele GB și US și un gest diplomatic de strângere de mână.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

În fotografie, care a fost distribuită celor 284 de milioane de urmăritori ai lui Swift, a fost etichetat contul oficial de Instagram al Prințului și Prințesei de Wales.

În doar 30 de minute, imaginea a acumulat aproape 1,7 milioane de aprecieri.

Prințul William, care a fost văzut în mulțime dansând entuziasmat pe melodia euforică „Shake It Off” din 2014 a lui Swift, i-a mulțumit muzicienei pentru „o seară grozavă” într-o postare distribuită pe contul oficial X/Twitter al cuplului regal.

Nu a fost singurul star din mulțime în acea seară, o serie de invitați VIP fiind prezenți la Wembley pentru a sărbători mult așteptata revenire a lui Swift în capitală.

Actorul din Bridgerton, Nicola Coughlan, Jonathan Van Ness din Queer Eye și modelul Cara Delevingne au fost toți văzuți în mulțimea de aproximativ 88.000 de fani ai lui Swift.

Liderul Partidului Laburist, Sir Keir Starmer, a fost, de asemenea, prezent la concert și a făcut o fotografie alături de soția sa, Victoria, pentru rețelele sociale.

Concertul de vineri seară a fost primul show principal al cântăreței în Londra în ultimii șapte ani și primul din cele opt spectacole pe care le va susține la Wembley.

Pentru a comemora momentul, Swift a selectat melodii tematice pentru Londra pentru secțiunea „acustică” a concertului său, un segment de 10 minute în care cântăreața interpretează două melodii surpriză din vastul său catalog.

Începând la chitară înainte de a trece la pian, Swift a lansat un medley emoționant din „Hits Different”, „Death By a Thousand Cuts”, „Come Back... Be Here”, „Maroon” și, pentru prima dată live, „The Black Dog”.

Atât „The Black Dog”, cât și „Come Back... Be Here” sunt balade inspirate de Londra, prima piesă fiind preluată de pe cel mai recent album al său, The Tortured Poets Department, inspirată de un pub cu același nume din Vauxhall și se zvonește că ar fi despre scurta sa relație cu Matty Healy, solistul britanic al trupei The 1975.

Puteți găsi o listă completă a tuturor celebrităților văzute la Eras Tour London, precum și cea mai actualizată listă de seturi, aici.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel