Taylor Swift a suferit o defecțiune vestimentară pe scenă

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Taylor Swift
Taylor Swift

În timpul etapei din Stockholm, Suedia, a turneului său mondial Eras, Taylor Swift a fost nevoită să-și desfacă întreaga rochie pentru a remedia o problemă audio, după ce o parte din microfonul ei s-a deconectat.

O înregistrare video pe TikTok a surprins momentul în care Taylor, în vârstă de 34 de ani, le spune fanilor că o parte din echipamentul audio atașat de ținuta ei "s-a desprins".

Ea le-a sugerat fanilor să "vorbească între ei", în timp ce se îndrepta către pianul său și își descheia rochia, dezvăluind pantalonii negri, strălucitori, pe care îi purtase în secțiunea anterioară a concertului.

După ce nu a reușit să rezolve singură problema, Taylor a invitat un tehnician de sunet pe scenă pentru a repara microfonul.

Fanii au fost încântați de moment, considerând-o pe Taylor o adevărată profesionistă.

"Chiar și atunci când apare o defecțiune, ea este adorabilă", a comentat unul dintre ei.

"A făcut asta cu grație!", a scris altul. "Uimitoare!"

Nu este primul incident pe care Taylor îl întâmpină în timpul turneului său global. Cântăreața de la Midnights a avut un accident în timpul unui concert la Tokyo, în februarie.

"Aproape că am căzut de pe cabina Folklore," a spus Taylor după ce a terminat interpretarea piesei "The 1". "Dar nu am căzut și asta este lecția."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel