Taylor Swift a primit subvenție pentru concertul în Singapore

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Marți, autoritățile din Singapore au dezvăluit că au acordat o subvenție cântăreței americane Taylor Swift, cunoscută ca o stea globală a muzicii pop, pentru a susține un concert în orașul-stat. Acest eveniment reprezintă singura etapă din Asia de Sud-Est a turneului său "The Eras", conform informațiilor furnizate de AFP.

Într-un comunicat comun, Ministerul Culturii și Oficiul de Turism din Singapore au explicat că autoritățile au colaborat direct cu organizatorii turneului pentru a stabili detaliile evenimentului.

Cu o săptămână în urmă, prim-ministrul Thailandei, Srettha Thavisin, a declarat că orașul-stat a încheiat un acord exclusiv cu Taylor Swift, astfel încât să susțină concertul doar în Singapore în regiunea Asiei de Sud-Est.

Autoritățile din Singapore nu au dezvăluit suma subvenției și nu au indicat dacă a fost încheiat un acord de exclusivitate, menționând confidențialitatea contractelor comerciale.

Ele au subliniat că spectacolele vedetei ar trebui să "genereze beneficii semnificative pentru economia Singapore-ului".

Un veteran al industriei de divertisment, care a ales să rămână anonim, a explicat pentru AFP că "nu este neobişnuit să se ceară" contracte de exclusivitate, dar că "nu este atât de comun ca artiştii să accepte această cerere".

După pandemia de COVID-19, Singapore a atras numeroşi artişti de anvergură internaţională, printre care trupa feminină sud-coreeană de K-pop Blackpink, cântăreţii şi muzicienii britanici Harry Styles şi Ed Sheeran, şi formaţia britanică de pop rock Coldplay.

Taylor Swift urmează să susţină la începutul lunii martie şase concerte sold-out pe Stadionul Naţional din Singapore, unde sunt aşteptaţi peste 300.000 de spectatori.

După Singapore, cântăreaţa îşi va continua turneul în Europa. Profiturile de pe urma acestui turneu sunt estimate la astronomica cifră de două miliarde de dolari.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel