Taylor Swift a plecat la timp după concertul din Tokyo pentru a-și susține iubitul la Super Bowl

Autorul articolului: Alexandru Negrici |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Avionul artistei Taylor Swift a aterizat sâmbătă la Los Angeles, după ce megastarul pop și-a încheiat spectacolul din Tokyo, conform informațiilor furnizate de presa americană, citată de Reuters.

Se speculează că aceasta ar putea fi prezentă la Super Bowl, duminică, la Las Vegas, pentru a-și încuraja iubitul, Travis Kelce, fundașul echipei Kansas City Chiefs.

Swift a încheiat cu succes etapa din Japonia a turneului său "The Eras Tour" cu un concert sold-out la Tokyo și, datorită fusului orar, a ajuns înapoi în SUA la timp pentru meci.

Sursele indică că artista ar fi plecat duminică spre Las Vegas, unde Super Bowl începe la ora 15:30 (2330 GMT - 01.30 - ora României).

Cântăreața hitului "Anti-Hero" nu va rămâne mult timp în SUA, fiind programată să călătorească în curând spre Australia pentru șapte concerte sold-out, începând cu Melbourne, pe 16 februarie.

Taylor Swift a fost prezentă la 12 meciuri ale echipei Chiefs de când a început să se întâlnească cu Kelce, anul trecut, contribuind astfel la creșterea audiențelor deja mari ale NFL.

La sfârșitul săptămânii trecute, artista a câștigat premiul Grammy pentru albumul anului pentru a patra oară.

Chiefs, campioana în exercițiu, se va confrunta cu San Francisco 49ers în cea de-a 58-a ediție a meciului pentru titlu din NFL, care va avea loc pe Allegiant Stadium din Las Vegas.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel