Taylor Swift a fost părăsită prin telefon de Joe Jonas

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Taylor Swift a fost părăsită prin telefon de Joe Jonas
Taylor Swift a fost părăsită prin telefon de Joe Jonas

Nu este niciun secret că Taylor Swift și Joe Jonas au avut o relație în urmă cu mai bine de 15 ani, însă lucrurile dintre ei s-au terminat prost, artista fiind părăsită prin telefon.

Taylor și Joe au ieșit împreună în 2008, iar în același ani, în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres, ea a mărturisit că a fost părăsită.

„Într-o zi voi găsi pe cineva care va fi, pe bune, grozav pentru mine. Când mă voi uita la acea persoană, nici măcar nu voi mai fi capabilă să-mi amintesc bărbatul care s-a despărțit de mine prin telefon, în 25 de secunde, pe când aveam 18 ani”, spunea ea atunci.

Ellen a reacționat imediat: „Îmi pare rău să aud asta, sunt milioane de oameni care au aflat asta. Vor fi supărați pe el”.

În 2019, în cadrul aceleiași emisiuni, Taylor a fost întrebată care a fost cel mai grav lucru pe care l-a făcut ca adolescentă, iar ea a răspuns: „Probabil atunci când l-am criticat pe Joe în emisiunea ta. A fost prea mult. Aveam 18 ani. Acum râdem despre asta”, spunea ea.

În cadrul emisiunii lui Lorraine, în 2019, Joe Jonas a vorbit și el despre acel moment: „Este ceva pentru care m-am simțit foarte prost. La finalul zilei, însă, am mers mai departe. Sunt sigur că și Taylor a depășit momentul. Eram foarte tineri”, spunea el.

Întrebat cum se simte acum, la mai bine de 15 ani de la acel moment, artistul a declarat: „Sunt bine cu Taylor. Suntem cool”, a spus el în cadrul emisiunii lui Dax Shepard.

Taylor Swift are un nou iubit 

Populara solistă ar avea deja un nou iubit, nimeni altul decât Matty Healy, liderul trupei The 1975. Ea are 33 de ani, el are 34, se cunosc din 2014, iar prietenia lor de aproape un deceniu s-ar fi transformat acum într-o poveste de dragoste, scrie The Sun.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel