Taximetristul care i-a condus pe Prinţul Harry și Meghan: Erau agitaţi și speriați

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Taximetristul care i-a condus pe Prinţul Harry și Meghan: Erau agitaţi și speriați / Photo by Brett Sayles
Taximetristul care i-a condus pe Prinţul Harry și Meghan: Erau agitaţi și speriați / Photo by Brett Sayles

Taximetristul din New York care i-a condus pe Prinţul Harry și Meghan, timp de aproximativ 10 minute, în timp ce aceștia încercau să scape de paparazzi, a dat un interviu presei americane.

 

Taximetristul din New York care i-a condus pe Prinţul Harry și Meghan, în timp ce erau urmăriți de paparazzi, a declarat că ducii de Sussex erau în mod clar agitați. Doar că, spune acesta, "urmărirea aproape catastrofală" descrisă de purtătorul de cuvântul al cuplului regal, nu este altceva decât "o exagerare".

"Nu au spus prea multe. Garda lor de corp a fost cea care a spus unde se duc. Și imediat ce era pe cale să spună unde se duc, dintr-o dată paparazzi au luat cu asalt taxiul și au început să apară flash-uri din toate direcțiile.

S-au lipit de mașină, au făcut poze și chestii de genul ăsta, stăteau în față și apoi, când am rămas blocați în spatele camionului de gunoi, când camionul de gunoi s-a mișcat, au început să ne urmărească mașinile din spatele nostru.

Nu, nu am simțit că sunt în pericol, dar Harry și Megan păreau foarte agitaţi.

Când paparazzii au început să facă poze, am auzit din spate că cineva a spus: "O, Doamne!", știi, iar apoi, după privirea de pe fețele lor, îți puteai da seama că erau agitaţi și speriați.", a povestit șoferul de taxi.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel