Tavi Clonda, dezvăluiri inedite din relația cu Gabriela Cristea. ”Așa sunt și eu uneori, mă apucă”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Recent, Tavi Clonda a făcut dezvăluiri inedite despre relația cu prezentatoarea TV. 

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi au împreună două fetițe minunate. Într-un interviu recent, artistul a vorbit despre relația pe care o au cei doi. Artistul și prezentatoarea TV sunt împreună de mai bine de 8 ani. În cadrul emisiunii ”Star News”, de la Antena Stars, Tavi Clonda a vorbit despre cel mai emoționent moment din relația lor. 

Artistul a declarat că venirea pe lumea a primului lor copil a fost cel mai emoționant moment din viața lor, iar acest lucru i-a apropiat și mai mult. Cu toate astea, artistul a recunoscut că uneori mai sunt și momente tenionate, dar împreună trec peste toate obstacolele. 

”Evident, unul dintre cele mai speciale momente ale noastre, a fost acela când s-a născut primul nostru copil, Victoria! A fost o senzație pe care nu o vom uita și este greu de egalat. Când se naște primul copil, părinții probabil știu despre ce e vorba. Și evident și când s-a născut al doilea copil, Iris, a fost un moment deosebit. Dar mai deosebit a fost atunci, când am adus-o acasă și am realizat că avem doi copii. Iar primul a fost ziua în care ne-am căsătorit. A fost o zi superbă! Gabriela a fost foarte frumoasă. Cel mai greu, cel mai greu, nici nu știu. 

Citește mai departe pe SPECTACOLA

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel