Tatăl i-a pus același nume ca cel al amantei și i-a șocat pe toți cu explicația

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: pexels, kelvin octa
Foto: pexels, kelvin octa

Tatăl a venit cu o explicație năucitoare.

Kristina și-a șocat pe toți urmăritorii ei de pe TikTok după ce a spus cum i s-a pus numele la naștere. 

Kristina explică faptul că, înainte de nașterea sa, părinții au fost de acord ca, dacă era băiat, mama să îi aleagă numele, iar dacă era fată, tatăl va decide ce nume va purta fiica sa. 

Mama a născut-o prin operație cezariană, iar de îndată ce tatăl a auzit că este fetiță, acesta a știut că alegerea numelui copilului cădea în sarcina lui.

Astfel, a înscris-o în registrele de stare civilă cu numele de Kristina, iar mama ei, când s-a trezit din anestezie, a fost de acord cu alegerea.

Totul a fost bine timp de câteva luni, până când mama a aflat că tatăl ei o înșelase în tot acest timp și că amanta lui se numește Kristina.

Așa că tatăl la fost nevoit să recunoască: a ales acest nume pentru fiica sa pentru că îi era mai ușor să nu încurce numele.

”Așa că, dacă greșea numele, acesta ar fi putut spune că vorbește despre mine”.

Americanca a stârnit o avalanșă de comentarii negative cu această poveste. Cum era de așteptat, majoritatea opiniilor l-au condamnat aspru pe tată, relatează Mirror.

„Wow... asta a fost un lucru destul de egoist”, în timp ce altcineva a spus: „Eu ți-aș fi schimbat numele (după ce ar fi aflat n.r.)”.

Totuși, pare că acesta nu este singurul caz de acest tip. O persoană a recunoscut: „Tatăl meu mi-a pus numele unei fete de care era îndrăgostit în gimnaziu, când mama a aflat acest lucru, l-a înjunghiat cu o furculiță”.

Un bărbat s-a căsătorit cu un personaj dintr-un joc video: ”Mă deranjează că familia mea nu a venit la nuntă!”

Akihiko Kondo (38 de ani) și soția sa Hatsune Miku (fără vârstă) au fost într-o relație timp de 10 ani înainte de a se căsători la o ceremonie neoficială în 2018.

Hatsune este o păpușă dintr-un personaj dintr-un joc video, despre care Akihiko a spus că l-a scos din depresie.

El recunoaște și că este ciudat pentru unii. Știe că soția lui, care este în general portretizată în mass-media ca o tânără de 16 ani, cu părul lung, nu este reală, după cum relatează și NYT.

Dar, spune el, sentimentele lui pentru Hatsune sunt reale. Mii de oameni din Japonia au intrat în relații informale cu personaje fictive. Deși unele dintre aceste relații sunt glume, Akihiko a spus că știe de mult timp că nu își dorește un partener uman. Asta pentru că a simțit întotdeauna o atracție intensă față de personajele fictive.

Căsătorie cu...certificat



Akihiko recunoaște că la început i-a fost greu să-și accepte sentimentele, dar spune că se vede ca parte a unei mișcări care se identifică drept „fictosexuali”.

El și-a găsit mângâiere pentru prima dată în soția sa fictivă în 2008, după ce la locul său de muncă a fost hărțuit și a căzut pradă depresiei.

Citește mai departe AICI

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel